Advertisements

Διάβασε το ζώδιο σου γι’αυτήν την εβδομάδα

Κριός 21/3-20/4

Advertisements

Αγαπητέ Κριέ, αυτήν την εβδομάδα πρέπει επιτέλους ν’ αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία και να μην τα βάζεις με όλα και με όλους, μόνο και μόνο για να περάσεις αυτά που θέλεις εσύ. Οι αντοχές όλων, με την ανάδρομη κίνηση που εξακολουθεί να εκτελεί ο Ερμής μέχρι την Κυριακή, είναι στα όρια τους, φρόντισε λοιπόν να μην τα ξεπεράσεις. Από την Τρίτη και μετά, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση, στο ζώδιο του Αιγόκερου, ο δυναμισμός σου θα είναι έντονος και αν τον χειριστείς όπως πρέπει, μπορείς να καταφέρεις αρκετά από αυτά που έχεις βάλει στόχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά να ξέρεις ότι την έχεις θέσει σε γερές βάσεις, φίλε Κριέ. Φρόντισε να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις. Πρόσεξε να μην τσακωθείς μαζί του για οικονομικά ζητήματα και φρόντισε να είσαι δίκαιος στα λόγια σου, διαφορετικά το άδικο είναι με την μεριά σου και δεν θα σε συμφέρει καθόλου. Όσο για σένα που ακόμα δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, πλησιάζει ο καιρός, που θα έρθει κάτι πολύ καλό στη ζωή σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Κριός, αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μερικές καθυστερήσεις στη δουλειά σου και θα πρέπει να φανείς αρκετά ψύχραιμος, αν δεν θέλεις να πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα. Αυτά που θες να προωθήσεις θα έχουν μία στασιμότητα, που θα οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες και δεν είναι στο χέρι σου να την ανατρέψεις. Κάνε υπομονή! Καλό, επίσης, είναι να σκεφτείς πολύ τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Τα οικονομικά δεν πρέπει να σε αγχώνουν, γιατί έχεις μπει σε περίοδο που αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις σου.

Advertisements

 

Ταύρος 21/4-20/5

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερου από την Τρίτη, θα είναι πολλές. Εσύ, απ’ τη μεριά σου, πρέπει να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου και, με σύνεση, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις και σε συμφέρει να κάνεις. Επίσης, θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν και να βελτιώσεις κατά πολύ τις σχέσεις με τους συγγενείς και τους οικείους σου. Τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να υλοποιήσεις τα οράματά σου και να αποκτήσεις μακροχρόνια οικονομικά και ηθικά οφέλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Ταύρε. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί και μπορείς να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Άσε που και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του, με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο, αρκεί μόνο να αποφύγεις να τον εκδηλώσεις στον εργασιακό σου χώρο! Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, μπορείς να τη διώξεις, αν εκμεταλλευτείς τις κατάλληλες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Ταύρος, αυτή την εβδομάδα η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της εργασίας σου. Απόφυγε στο ξεκίνημα της εβδομάδας να κάνεις αλλαγές, που μπορεί να μην χρειάζονται αυτήν την περίοδο. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και αν συνεχίσεις να κάνεις προσπάθειες, θα πάνε ακόμη καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα είναι αρκετά συμφέρουσες.

Advertisements

 

Δίδυμοι 21/5-21/6

Ξεκινάει μια εβδομάδα με πολύ καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Πρέπει όμως να δεις μερικά πράγματα με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα, ώστε να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου, μίλα με δικά σου άτομα και πες τους γι’ αυτά που σε απασχολούν. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω, από την Τρίτη και μετά, οι προσπάθειές σου θα αναγνωριστούν και θα νιώσεις μεγάλη ηθική και υλική ικανοποίηση. Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου το Σαββατοκύριακο καθώς και ο κυβερνήτης σου Ερμής, που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, θα βελτιώσουν κατά πολύ το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα νιώσεις ήρεμος και ασφαλής.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αυτή σε ευνοεί, φίλε Δίδυμε, ώστε να περνάς πολύ καλά στη σχέση σου, η οποία έχει βελτιωθεί σημαντικά. Φρόντισε να μην μειώσεις το ενδιαφέρον που δείχνεις στον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ όμορφα! Και εσύ που ακόμα μιλάς με τη μοναξιά, άλλαξε τακτική. Είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσεις πολύ σύντομα ένα ενδιαφέρον πρόσωπο, με προοπτικές να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά και θα κλείσεις τώρα κάποιες συμφωνίες, που περίμενες καιρό. Χρησιμοποίησε τις ιδέες και τα επιχειρήματά σου για να προωθήσεις το αντικείμενό σου και με τις κατάλληλες ενέργειες, θα πείσεις τους ανωτέρους και συνεργάτες σου να σε εμπιστευτούν πλήρως. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές…

Advertisements

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, και θα μπορέσεις να καταφέρεις αυτά, που τόσο καιρό ήταν σε στασιμότητα! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, από την Τρίτη κιόλας θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές, ώστε πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν, να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Η αντικειμενικότητά σου τώρα θα είναι άξια θαυμασμού και τόσο η ενεργητικότητα όσο και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα να κινείς τα νήματα της ζωής σου ακριβώς όπως επιθυμείς. Την Πέμπτη ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου, ωστόσο αυτό δε θα σταθεί εμπόδιο σε όλα όσα θέλεις να κάνεις. Σε κάθε σου βήμα θα σε συνοδεύει η τύχη, η οποία σε συνδυασμό με τη γοητεία, τη διορατικότητα και την έξυπνη επιχειρηματολογία σου, θα σου ανοίξει τις πόρτες που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η καλή διάθεση που θα έχεις, φίλε Καρκίνε, αλλά και κάποια ευχάριστα γεγονότα, θα σου δώσουν τον ερωτισμό και το ρομαντισμό που χρειάζεσαι, για να κάνεις τον σύντροφό σου να πετάει στα σύννεφα. Αυτή την εβδομάδα μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου, ιδιαίτερα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό. Και εσύ που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα, γιατί σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τα αυξήσεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, επαφές και συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα, που θα σου αποφέρουν έσοδα.

Advertisements

 

Λέων 23/7-23/8

Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου από την Τρίτη, αγαπητέ Λέων, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις σε σχέση με οικογενειακά θέματα, αρκεί να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα και είναι σίγουρο πως όλα θα πάνε μια χαρά. Η τελειομανία σου θα σου χαρίσει τα εύσημα στον επαγγελματικό σου χώρο και θα σου εξασφαλίσει την σιγουριά που τόσο σου είναι απαραίτητη για να κινείσαι με άνεση. Θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των καιρών, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου, αρκεί μόνο να μην παραστρατήσεις, στα μονοπάτια που θα σου ορίσει ο ανάδρομος Ερμής μέχρι την Κυριακή. Προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις λανθασμένες οδηγίες του και άκουσε τη διαίσθησή σου, που αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο έντονος ερωτισμός σου θα κάνει τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας και να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε ή στον χώρο του σπιτιού ή ακόμη και να πάρετε την απόφαση για απόκτηση απογόνου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, πέρνα καλά με αυτούς που έχεις στη ζωή σου και μην ρισκάρεις την ψυχική σου ηρεμία για φλερτ της μία βραδιάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο και άγχος αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου, φίλε Λέων. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υλοποιούνται σχέδια, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα περάσουν από διακυμάνσεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, αποφεύγοντας τις άσκοπες αγορές.

Advertisements

 

Παρθένος 24/8-22/9

Αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις ότι πνίγεσαι με τις πολλές δραστηριότητες που θα έχεις, αγαπητέ Παρθένε. Η αλήθεια είναι ότι θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, αλλά φρόντισε να μην οδηγηθείς σε βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά θα δυσκολευτείς πολύ να διορθώσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου αλλά μην παρασυρθείς από την τόλμη και τον ενθουσιασμό που θα σου χαρίσει ο Άρης, ο οποίος εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου. Το Σαββατοκύριακο ασχολήσου με τον εαυτό σου και τις δυνατότητες βελτίωσης της φυσικής σου κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Θα θέλεις να δώσεις πάρα πολλά αυτήν την εβδομάδα στον σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από την Τρίτη και μετά να σε επηρεάζει θετικά. Τα αισθηματικά σου έχουν μπει σε μια πολύ καλή περίοδο, καθώς έχουν περάσει και οι ανούσιες κόντρες που είχες με το ταίρι σου. Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο να κάνετε ένα έστω και κοντινό ταξίδι, που θα κάνει και στους δυο σας καλό. Όσο για σένα που είσαι ακόμη στην αναζήτηση, μην ανησυχείς τόσο πολύ και άσε τα πράγματα να έρθουν όπως είναι να έρθουν. Με το να πιέζεις καταστάσεις και ανθρώπους, δεν θα βγάλεις τίποτα περισσότερο από αυτό που είναι να γίνει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Παρθένος, οι ιδέες που έχεις για τη δουλειά σου είναι πολλές και καλές, οπότε ήρθε η ώρα να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη. Κινήσου με προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Στα οικονομικά, προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε σημαντική οικονομική συναλλαγή, ενώ καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Advertisements

 

Ζυγός 23/9-22/10

Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να βρίσκεις τους ρυθμούς σου, αγαπητέ Ζυγέ, ξεμπερδεύοντας με θέματα που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν σε άφηναν να πάρεις αποφάσεις σε βασικά ζητήματα που σε αφορούσαν. Από την Τρίτη και μετά, με την Αφροδίτη να κάνει τη είσοδό της στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπορείς να μιλήσεις με κάποια δικά σου άτομα, για τα προβλήματα που μπορεί να έχουν. Αυτή η επαφή θα σας φέρει πιο κοντά και θα σβήσει μονομιάς την ψυχρότητα, που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα μεταξύ σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, η επικοινωνιακή σου ικανότητα αλλά και οι ιδέες σου, θα είναι στα ύψη και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σου. Επίσης, με τις επιρροές που δέχεσαι από τη θέση του Άρη στην Παρθένο, ο επαγγελματικός σου χώρος μπορεί να γίνει τόπος “γέννησης” ενός μεγάλου έρωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλά, αλλά πάντα βρίσκεις κάτι για να πεις, φίλε Ζυγέ. Αυτή την εβδομάδα άλλαξε τακτική, για να μην κουράσεις τον σύντροφό σου και για να αποφύγεις τις όποιες αντιπαραθέσεις μαζί του. Έτσι θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Εσύ που δεν αντέχεις τη μοναξιά, μην μένεις άπραγος και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου, αλλά δραστηριοποιήσου σε χώρους που θα συναντήσεις άτομα με κοινά οράματα και ενδιαφέροντα. Διαφορετικά, θα αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Ζυγός, αυτή την εβδομάδα στη δουλειά σου θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Ο Άρης από την Παρθένο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του και θα φέρει τα πράγματα, όπως τα θέλεις. Φρόντισε να μην σε εκνευρίσουν κάποιες αναβολές που μπορεί να προκύψουν, γιατί η επιτυχία είναι κοντά σου. Ιδιαίτερα από την άλλη εβδομάδα, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, οι δρόμοι για να πετύχεις αυτά που θέλεις θα είναι ανοιχτοί. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε αυτήν την εβδομάδα να αποφύγεις περιττά έξοδα, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Advertisements

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις! Ο Ήλιος εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου και ο Ερμής, που προς το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα στρέψει όλα τα φώτα επάνω σου! Ξεκίνα να προγραμματίζεις σωστά και μεθοδικά τους στόχους σου, τόσο τους αισθηματικούς όσο και τους επαγγελματικούς και τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα βελτιώσουν κατά πολύ την ποιότητα της ζωής σου. Φρόντισε μόνο να ξεκουράζεσαι περισσότερο και πρόσεξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Από την Τρίτη και μετά, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και υποστηρίζει όλες σου τις προσπάθειες, για να βελτιώσεις σημαντικά τα οικονομικά σου. Εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου σε ευνοεί αρκετά για να προσφέρεις, αλλά και για να πάρεις αγάπη και φροντίδα, που τόσο έχεις ανάγκη. Εσύ που ακόμα είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι είσαι σε πολύ ευνοϊκή περίοδο και αν κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις και βγεις έξω να διασκεδάσεις, θα έχεις πολλές κατακτήσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ. Να ξέρεις πως ό,τι συμβεί αυτήν την περίοδο, θα έχει πολύ καλή εξέλιξη. Μπορεί βέβαια τα θετικά να μην φανούν από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές ήταν τελικά για το καλό σου. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου και ό,τι κάνεις, θα πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά, καθώς τα έξοδα και οι περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών.

Advertisements

 

Τοξότης 23/11-21/12

Θα έχεις έντονο εκνευρισμό αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Τοξότη, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου από την Τρίτη και μετά. Σε συνδυασμό με τον κυβερνήτη σου Δία, που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο στις 7 του μήνα, θα προσπαθείς να ξεμπερδέψεις με πολλά, άλυτα ακόμα θέματα, αλλά δυστυχώς δεν θα είναι εύκολο να τα καταφέρνεις. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να λυθούν άμεσα και να ξέρεις ότι θα έχεις εν τέλει την επιτυχία που ζητάς, μόνο αν είσαι συνεπής και λογικός στις κινήσεις σου. Πρόσεξε μην παρασυρθείς από την ισχυρογνωμοσύνη που σε πιάνει κατά καιρούς, άκουσε πρώτα τους άλλους και μετά βγάλε τα συμπεράσματά σου. Για όλα υπάρχει διαφορετική οπτική και θα πρέπει τώρα να το συνειδητοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να μη φορτώσεις τον σύντροφό σου με προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη στον Υδροχόο και την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, τονώνει τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου. Έτσι, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί να μην φέρνεις στο σπίτι τις σκοτούρες και τις έννοιες από την καθημερινότητά σου. Και εσύ που ακόμη είσαι μόνος ή μόνη, μην απογοητεύεσαι και μην μελαγχολείς, γιατί υπάρχουν γύρω σου άτομα που σε βλέπουν ερωτικά, αλλά η απόμακρη στάση σου δεν τους επιτρέπει να το εκδηλώσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα θέματα της εργασίας, φίλε Τοξότη, αυτήν την εβδομάδα θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες, σε θέματα που δεν τα περίμενες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και φρόντισε να τα συζητήσεις, αφού με διπλωματικό και ήρεμο τρόπο, μπορείς να τα λύσεις. Στα οικονομικά, μπορείς να φέρεις μια ισορροπία, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις και να βάλεις κάποιες προτεραιότητες. Επίσης, απόφυγε στο ξεκίνημα της εβδομάδας να κάνεις πολλά έξοδα.

Advertisements

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Η εβδομάδα αυτή είναι πάρα πολύ καλή για εσένα, ειδικά σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις, αγαπητέ Αιγόκερε. Η Αφροδίτη από την Τρίτη στο ζώδιό σου, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο γρήγορα στους στόχους σου. Τόλμησε να κάνεις τώρα κάποιες κουβέντες που είναι απαραίτητες, για να ξεκαθαρίσεις την θέση σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε διαπροσωπικό επίπεδο, χωρίς να αφήνεις άλλο τον χρόνο να κυλάει εις βάρος σου. Να θυμάσαι ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μην αφήνεις τις καταστάσεις που αφορούν στον αισθηματικό σου τομέα στη μοίρα τους, φίλε Αιγόκερε. Πρέπει να δεις πιο ξεκάθαρα τι ακριβώς επιθυμείς και να πράξεις ανάλογα. Να ξέρεις πως κουραστικές και αγχωτικές καταστάσεις, μπορεί αυτές τις ημέρες να βρουν τις καλύτερες λύσεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά, θα έχεις την δυνατότητα να φλερτάρεις με κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Αιγόκερως, αυτή την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλές ιδέες, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τους στόχους σου. Στα μέσα της εβδομάδας, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για καινούργια ξεκινήματα, που θα σε απογειώσουν επαγγελματικά. Τα οικονομικά σου θα νιώσεις από αυτήν την εβδομάδα ότι αρχίζουν να μπαίνουν σε πολύ καλό δρόμο. Όπως και να ‘χει, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και κοίτα να ηρεμήσεις.

Advertisements

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Την εβδομάδα αυτή, θα πρέπει να έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν ό,τι κάνεις, χωρίς να σε πιάνει ο γνωστός σου παρορμητισμός, αγαπητέ Υδροχόε. Ακόμα, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε πειράξουν, αλλά και να σε εκνευρίσουν. Να ξέρεις πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πεις λόγια, που μπορεί να αποκαλύψουν τα σχέδιά σου. Κάνε ό,τι μπορείς για να προστατεύσεις εσύ ο ίδιος τα κεκτημένα και την υπόληψή σου. Το Σαββατοκύριακο η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου, καθώς και ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου, όσο πρωτοποριακές κι αν είναι αυτές. Η αποδοχή που θα βρουν από τους ανωτέρους και τον περίγυρό σου, θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Υδροχόε, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα, που μπορεί να σε στεναχώρησαν στο παρελθόν. Επίσης, μπορείς το Σαββατοκύριακο να κάνεις ένα ταξίδι για να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι ακόμα στο ψάξιμο, να ξέρεις πως οι μέρες δεν είναι ιδανικές για να ξεκινήσεις κάτι τώρα. Συμβιβάσου και αφιέρωσε χρόνο για να γνωρίσεις καλύτερα αυτόν ή αυτήν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου αυτήν την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, με τις καλές επιρροές του Άρη από την Παρθένο, γιατί ο σωστός προγραμματισμός και η ευστροφία που θα επιδείξεις, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μπορείς να κλείσεις συμφωνίες και να κάνεις ξεκινήματα, αρκεί να τα έχεις μελετήσει καλά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, οπότε μην ανησυχείς.

Advertisements

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Κάποιες καθυστερήσεις θα σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα σε θέματα που σε αφορούν άμεσα, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αγαπητέ Ιχθύ. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και με την λογική σου, εξέτασέ τες καλύτερα και προσπέρασέ τες. Αν κρίνεις ότι χρειάζεται να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου ή να αλλάξεις τακτική, τόλμησε να το κάνεις και μην εμμένεις στα αρχικά σου πλάνα. Η ουσία είναι να φέρεις τα πάντα εκεί που σε συμφέρουν και οφείλεις να προχωράς με γνώμονα αυτό και μόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τι ακριβώς θέλεις. Πρόσεξε μην πάρεις αποφάσεις, που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Όσο για σένα που ακόμα σε συντροφεύει η μοναξιά, το Σαββατοκύριακο η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου και ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, θα φέρουν στο δρόμο σου αλλαγές, εκεί που δεν θα τις περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αυτές τις ημέρες και δεν θα λείπουν οι πολλές υποχρεώσεις, που θα σε έχουν σε συνεχές τρέξιμο. Φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου, γιατί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η εξάντληση θα σου χτυπήσει την πόρτα! Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μπορεί να θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και όντως να φροντίζεις γι’ αυτό, αλλά τα έξοδα που εμφανίζονται είναι αδιάκοπα πολλά.

Advertisements
Advertisements

myastro.gr