Διάβασε το ζώδιο σου γι’αυτήν την εβδομάδα

Κριός 21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, αυτή την εβδομάδα η παρορμητικότητά σου θα είναι πολύ μεγάλη. Ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας, με τον Δία να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, δώσε μεγάλη προσοχή, γιατί θα μπεις στον πειρασμό να βιαστείς να πραγματοποιήσεις κάποιες κινήσεις, που θα αποδειχθούν ανασταλτικές για την πορεία των σχεδίων σου. Ο Ερμής, που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο από την Παρασκευή, θα σου φέρει αρκετές εκπλήξεις και ευχάριστες συναντήσεις, που θα σε ανανεώσουν. Νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν από εκεί που δεν το περιμένεις και θα αποχαιρετήσεις τον Φεβρουάριο με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μία πολύ ερωτική εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιό σου, φίλε Κριέ. Τις ημέρες που ακολουθούν, φρόντισε να αφήσεις στην άκρη το άγχος και προγραμμάτισε κάτι… σπέσιαλ για σένα και τον σύντροφό σου! Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να έρθεις ακόμα πιο κοντά του και για να περάσετε πολύ θερμές στιγμές, που θα σας μείνουν αξέχαστες. Και αν ανήκεις στο κλαμπ των ελεύθερων Κριών, πολλά θα είναι τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα ανεβάσουν το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το, για να πλησιάσεις αυτήν ή αυτόν που θα σε γοητεύσει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Κριός, αυτή την εβδομάδα στον τομέα των επαγγελματικών σου το κλίμα θα είναι αρκετά αποδοτικό. Με την καλή συνεργασία που θα έχεις με τους συναδέλφους σου, αλλά και με τις σωστές επαφές που θα έχεις, θα καταφέρεις να λύσεις πολλές υποθέσεις, που μέχρι τώρα παρέμεναν στάσιμες. Στον οικονομικό τομέα, δεν διανύεις την ιδανική περίοδο για τολμηρά ανοίγματα. Βάλε φρένο στην καταναλωτική σου μανία και απόφυγε τις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προς το τέλος της εβδομάδας ευνοείσαι σε νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα.

 

Ταύρος 21/4-20/5

Οι επιρροές που δέχεσαι, αγαπητέ Ταύρε, κάνουν αυτήν την εβδομάδα ιδιαίτερα θετική για την αισθηματική σου ζωή. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω, και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου από την Παρασκευή, κάνει πιο δυναμικό, ευχάριστο, αλλά και κοινωνικό το κλίμα των επικοινωνιών σου. Αυτήν την περίοδο, κυριολεκτικά όλοι θα κρέμονται από τα χείλη σου και θα είσαι το επίκεντρο κάθε παρέας. Με αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση, θα καταφέρεις να τελειώσεις πολλές από τις υποθέσεις, που όλο αυτό το διάστημα σου στέκονταν σαν βραχνάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά στην ερωτική σου ζωή, φίλε Ταύρε, που σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά. Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού τα προβλήματα και οι καταστάσεις που χαλούσαν την ψυχολογία σου, τώρα πλέον έχουν ξεπεραστεί. Ο σύντροφός σου αυτές τις μέρες θα σου χαρίσει απλόχερα την αγάπη και την αφοσίωσή του. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, είναι σίγουρο ότι θα έχεις τα τυχερά σου. Ωστόσο, είναι φανερό ότι απολαμβάνεις την ελευθερία σου και δεν παίρνεις ακόμα την απόφαση μίας σταθερής δέσμευσης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Για σένα που είσαι Ταύρος, αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη από επαγγελματικές ευκαιρίες. Αυτές τις μέρες θα γίνουν οι αλλαγές που τόσο καιρό περίμενες και θα ενθουσιαστείς από την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Νέες συνεργασίες και καινούρια ξεκινήματα, θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις ελεύθερα όλα τα ταλέντα σου και να αναδείξεις την επαγγελματική σου δυναμικότητα. Εξίσου θετικές θα είναι και οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Αυτή την εβδομάδα θα βάλεις σε μία τάξη κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και θα φύγει από πάνω σου ένα μεγάλο βάρος.

 

Δίδυμοι 21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, τον τελευταίο καιρό είχες χάσει το κουράγιο σου και είχες κλειστεί αρκετά στο καβούκι σου. Αυτή την εβδομάδα όμως, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, από την Παρασκευή και μετά παίρνεις τα πάνω σου, αποκτάς και πάλι την αυτοπεποίθησή σου και αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή με περισσότερο χιούμορ. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και μην δώσεις καμία απολύτως σημασία στα λόγια και τις αντιδράσεις των γύρω σου. Με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται το Σάββατο στο ζώδιο των Ιχθύων, θα έχεις πολύ μεγάλη εύνοια και θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά από τα σχέδιά σου. Χαμογέλασε λοιπόν, και η τύχη θα σε ανταμείψει με τα καλύτερα δώρα της.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με τον Άρη για τελευταίες ημέρες σε ορθή πορεία μέχρι το Σάββατο στο ζώδιο του Ζυγού, φίλε Δίδυμε, τα αισθηματικά σου αρχίζουν να αποκτούν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τώρα θα καταφέρετε με τον σύντροφό σου να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να αφήσετε πίσω σας όλα τα προβλήματα και τους καβγάδες που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Και αν ακόμα σιγοτραγουδάς “πιο καλή η μοναξιά από εσένα που δεν φτάνω…”, πολύ σύντομα θα αλλάξεις ρεπερτόριο, καθώς φλερτ, προτάσεις και γνωριμίες θα σου δώσουν μία νότα ερωτικής ανανέωσης!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Δίδυμος, το άγχος για τη δουλειά σου αρχίζει σιγά – σιγά να φεύγει, αφού αυτήν την εβδομάδα θα καταφέρεις να βάλεις αρκετές υποχρεώσεις σου σε μία σειρά. Ωστόσο, να θυμάσαι πως για να καταφέρεις να υλοποιήσεις κάποια από τα επαγγελματικά σου σχέδια, θα πρέπει να συνεργαστείς ακόμα και με άτομα που μπορεί να μην συμπαθείς ιδιαίτερα. Στον οικονομικό τομέα, δυστυχώς για την ώρα δεν διαφαίνεται… φως στο τούνελ! Οι καταναλωτικές σου επιθυμίες μάλλον για μία ακόμα φορά θα σε παρασύρουν σε έξοδα και στο τέλος θα αναρωτιέσαι πώς φύγανε τόσα λεφτά… Συγκρατήσου!

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Φίλε Καρκίνε, η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου σε βρίσκει και πάλι με μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμικότητα. Η διάθεσή σου για επικοινωνία, καθώς και ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο την Παρασκευή, θα σε παροτρύνουν να έρθεις σε επαφή με άτομα, που εδώ και καιρό σχεδίαζες να συναντήσεις, αλλά πάντα κάτι συνέβαινε. Η διαίσθησή σου αυτές τις μέρες θα είναι στο αποκορύφωμα της, με την Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα το Σάββατο στους Ιχθείς προκαλώντας σου μία παράξενη, κυκλοθυμική διάθεση, που θα σε προειδοποιεί για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Γέμισε το χρόνο σου δημιουργικά και πάνω από όλα, δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε ό,τι πολυτιμότερο έχεις: στον εαυτό σου!

  Πως αντιμετωπίζουν τα ζώδια τη γρίπη και τι κάνουν αν πέσουν στο κρεβάτι

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τα πείσματα και τους εγωισμούς και να εκφράσεις στον σύντροφό σου όλα σου τα συναισθήματα. Τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, θα διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου έχει παράπονα και εκδηλώνει αρκετές ανασφάλειες, για αυτό ρίξε λίγο τους τόνους και κάνε κάτι, για να στρώσει και πάλι η κατάσταση μεταξύ σας. Αν είσαι ένας μοναχικός Καρκίνος, φρόντισε αυτή την εβδομάδα να κοινωνικοποιηθείς ακόμα περισσότερο, γιατί κάπου εκεί έξω βρίσκεται το άλλο σου μισό. Αν κινηθείς πιο μεθοδικά, είναι βέβαιο ότι θα γίνει το πολυπόθητο νέο ερωτικό ξεκίνημα που προσμένεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Σε πάρα πολύ καλά επίπεδα θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα για τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε. Τις μέρες που θα ακολουθήσουν μπορείς να τολμήσεις να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, αλλά και καινούριες συνεργασίες. Θα καταφέρεις να διορθώσεις τα προβλήματα που είχαν προκύψει στη δουλειά σου από την αμέλεια και απροσεξία, που σε διέκριναν τις περασμένες εβδομάδες. Στον οικονομικό τομέα δεν πάνε και άσχημα τα πράγματα, ωστόσο φρόντισε να περιορίσεις τα υπερβολικά έξοδα. Κάποια νέα οικονομική πρόταση που θα σου γίνει, θα σου δώσει την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

Λέων 23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς στους στόχους σου. Θα κάνεις υποχωρήσεις, θα προσαρμοστείς σε κάποιες καταστάσεις, αλλά θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Με το δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που θα σου χαρίσει ο ορθόδρομος Ερμής από την Παρασκευή και μετά, καθώς και οι επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα στους Ιχθείς, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα. Το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει να σε φωτίζει και σου φτιάχνει τη διάθεση, φέρνοντάς σου νέες, απρόσμενες και πολύ ευχάριστες αλλαγές! Προετοιμάσου…

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αυτή πυρπολεί τις ερωτικές σου υποθέσεις με ρομαντισμό, πάθος και πολύ συναίσθημα, φίλε Λέοντα. Θα υπάρξουν πολύ θετικές εξελίξεις στη σχέση σου και ο σύντροφός σου δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα φέρουν ανανέωση στο δεσμό σου, γεγονός που θα σε ενθουσιάσει. Αν ανήκεις στους μοναχικούς Λέοντες, η γοητεία σου πραγματικά θα μαγνητίζει. Ένας νέος άνθρωπος θα εισβάλει στη ζωή σου και θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά, στους ρυθμούς τους έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Λέων, αυτή την εβδομάδα θα αφήσεις για τα καλά πίσω σου τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στη δουλειά σου και θα αποβάλεις το άγχος, που σε είχε καταβάλει το τελευταίο καιρό. Δείξε όμως λίγη προσοχή στα άτομα που σε περιβάλλουν και μην ανακοινώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, σε όσους δεν εμπιστεύεσαι απόλυτα. Με επιφυλακτικότητα και εγκράτεια, μπορείς να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή συνεργασία. Όσο για το φλέγον θέμα των οικονομικών, φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα ζοριστείς λιγάκι. Υπάρχουν πολλά έξοδα, που έχουν προκύψει και που σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Να γνωρίζεις όμως ότι ευνοείσαι στις νέες οικονομικές συμφωνίες, στην υπογραφή συμβολαίων και στα ζητήματα ακίνητης περιουσίας.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Φίλε Παρθένε, ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, από την Παρασκευή και μετά, γίνεται ο προσωπικός σου σύμμαχος και σε βοηθά να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδια που είχες προγραμματίσει το τελευταίο διάστημα. Διανύεις μία περίοδο με μεγάλη κινητικότητα, υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό, ώστε να τα προλάβεις όλα. Μην αμελήσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον ελεύθερό σου χρόνο, μακριά από έννοιες και σκοτούρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Παρθένος, η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα φόρτε της αυτήν την εβδομάδα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων το Σάββατο και να σου χαρίζει έντονο ρομαντισμό και συναίσθημα. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, βγάλε από τα μυαλό σου όλα όσα είχαν προκύψει το περασμένο διάστημα και άφησε τον σύντροφό σου να σε παρασύρει σε στιγμές πάθους, που σίγουρα θα σε ανανεώσουν. Κι αν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, δεν χρειάζεται ούτε να απογοητεύεσαι, αλλά ούτε και να αναπολείς το παρελθόν σου. Αυτή την εβδομάδα σε περιμένει μία πολύ μεγάλη ερωτική έκπληξη, που πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να την δεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τίποτα δεν θα σου φαίνεται ακατόρθωτο στα επαγγελματικά σου την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, αγαπητέ Παρθένε. Τις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που είχαν προκύψει το περασμένο διάστημα και θα κάνεις νέα ξεκινήματα, που θα σου φέρουν την επιτυχία που περίμενες εδώ και καιρό. Η εβδομάδα είναι πολύ καλή και για τον οικονομικό σου τομέα, αφού θα υπάρξουν κάποια τυχαία γεγονότα, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μία οικονομική ανάσα! Δείξε μεγαλύτερη εγκράτεια την Τετάρτη και την Πέμπτη, γιατί με την αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει ο Δίας με τον Ουρανό, είναι οι μέρες που μπορεί να παρασυρθείς σε οικονομικές επιπολαιότητες!

  Aυτά είναι τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανό να εμπλακούν σε προβληματικές σχέσεις

 

Ζυγός 23/9-22/10

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ, θα αφήσεις την αναποφασιστικότητά σου στην άκρη και θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, για πολλά ζητήματα που σε αφορούν. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα, θα ξεπεραστούν από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και επιτέλους θα νιώσεις ότι η τύχη άρχισε και πάλι να σου χαμογελά! Τις ημέρες που ακολουθούν, οι πλανήτες σε ευνοούν και σε βοηθούν να αποδείξεις τις ικανότητές σου, αλλά και να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο όνειρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα το Σάββατο στο ζώδιο των Ιχθύων σου χαρίζει γλυκύτητα, γοητεία, αλλά και ερωτική διάθεση. Αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις μεγάλη άνεση με τη σχέση σου, θα μπορείς να εκφράσεις στον σύντροφό σου όλες τις προσωπικές σου επιθυμίες και θα βρεις πλήρη ανταπόκριση. Θα προγραμματίσετε μαζί πολύ όμορφα σχέδια και είναι βέβαιο ότι θα περάσετε ρομαντικές στιγμές. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι μόνιμο στην ερωτική σου ζωή, τότε καλό είναι να αποδεχτείς κάποιες προσκλήσεις φίλων που θα σου γίνουν, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Πολλή δουλειά σε περιμένει, αγαπητέ Ζυγέ, την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Ο δυναμισμός και η ένταση που θα έχεις, θα είναι στα ύψη τους και θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείς και να αντιμετωπίσεις πολλές από τις επαγγελματικές προκλήσεις που θα υπάρξουν. Είναι μία καλή περίοδος για να βελτιώσεις τις συνεργασίες σου, αλλά και για να ξεπεράσεις κάποια επαγγελματικά εμπόδια. Στον οικονομικό τομέα, πάτα και λίγο φρένο, γιατί το τελευταίο καιρό όλα τα χρήματά σου τα σκορπίζεις σε δώρα και διασκέδαση, με αποτέλεσμα να μένεις για μία ακόμα φορά με άδειο πορτοφόλι!

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Τίποτα δεν θα σου χαλάσει το κέφι αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ. Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και με σύμμαχό σου τον Ερμή, που από την Παρασκευή και μετά θα κινείται σε ορθή πορεία από τον Υδροχόο, θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις με κάποια ζητήματα που σου ήταν βάρος. Κέφι, διασκέδαση, γνωριμίες και συναντήσεις με φίλους, είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, που σίγουρα θα σε κάνουν να χαλαρώσεις και να περάσεις σούπερ! Από την Κυριακή και ύστερα, ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου και θα έρθεις αντιμέτωπος με προκλήσεις και θέματα, που σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και προσπαθούσες να ξεχάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, ο ερωτισμός σου χτυπάει κόκκινο την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, αφού ο Άρης κινείται για τελευταίες ημέρες σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και πυρπολεί με πάθος τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ο ρομαντισμός σου θα σε παρασύρει σε νύχτες μαγικές και ονειρεμένες με τον σύντροφό σου και είναι φανερό ότι η μπόρα που είχε υπάρξει μεταξύ σας, έχει πλέον ξεπεραστεί. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, με τον μαγνητισμό που διαθέτεις αυτές τις μέρες, αλλά και με τη διάθεσή σου για φλερτ, σίγουρα θα καταφέρεις να γοητεύσεις τον ερωτικό σου στόχο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Σε χαλαρό κλίμα θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα νιώσεις ανακούφιση. Πλέον, φαίνεται ότι εξισορροπούν κάποιες καταστάσεις και τα επαγγελματικά ζητήματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, αρχίζουν να παίρνουν και αυτά την πορεία τους. Αυτές τις μέρες μπορείς να κάνεις επικοινωνίες με νέους συνεργάτες ή να τακτοποιήσεις κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή, γιατί ίσως προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προγραμματίσει και θα σε φέρουν εκτός προϋπολογισμού. Δεν είναι έξυπνο να παρασυρθείς αυτές τις μέρες σε περιττές αγορές, γιατί… το ταμείο είναι μείον!

 

Τοξότης 23/11-21/12

Φίλε Τοξότη, αυτή η εβδομάδα έρχεται για να ελαφρύνει κατά πολύ τα άγχη και τις ανησυχίες σου. Η ακτινοβολία της πληθωρικής ενέργειας που σε περιβάλλει, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη, για να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια που ενδεχομένως να εμφανιστούν στο δρόμο σου, αλλά και για να εκπέμψεις μία μυστήρια γοητεία. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Υδροχόου, σου προσφέρονται κάποιες καλές ευκαιρίες, για ένα ζήτημα που επιθυμείς. Με το δυναμισμό που θα διαθέτεις, θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες για κάποιο θέμα, που το περασμένο διάστημα σε απασχολούσε έντονα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, το πλανητικός σκηνικό της εβδομάδας θα επαναφέρει τον ερωτισμό και τον ενθουσιασμό στη σχέση σου και θα κάνεις μαζί τον σύντροφό σου πολλά σχέδια, για τις ανοιξιάτικες ημέρες που θα ακολουθήσουν. Τα προβληματάκια συνεχίζουν να υπάρχουν, ωστόσο δεν στέκονται εμπόδιο στην προσωπική σας ευτυχία. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμα την ελευθερία σου, να ξέρεις ότι δεν θα καταφέρεις αυτές τις μέρες να αντισταθείς σε ένα άτομο, που σε πολιορκεί εδώ και καιρό, και θα ενδώσεις στις επιθυμίες του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, οι εκκρεμότητες θα υπάρχουν, όμως εσύ δεν πρόκειται να χάσεις την αισιοδοξία και το δυναμισμό σου και θα χειριστείς έξυπνα κάθε πρόκληση που θα προκύψει. Είναι μία περίοδος που μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα ή να αναζητήσεις νέες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν και αυτή την εβδομάδα αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως καλό είναι να μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις ακόμη και να προσπαθήσεις να συγκρατηθείς και να μείνεις φειδωλός στις οποιεσδήποτε χρηματικές σου συναλλαγές.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου σε βρίσκει με ένταση και μεγάλη ενεργητικότητα. Ο απόλυτος τρόπος σκέψης σου, αλλά και η μεγάλη επιμονή σου στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου, θα σου δημιουργήσουν μεγάλη νευρικότητα. Μην ξεσπάσεις σε άτομα, που ξέρεις καλά ότι δεν σου φταίνε σε τίποτα. Προσπάθησε να ρίξεις λίγο τους τόνους, αφιερώνοντας παραπάνω ελεύθερο χρόνο στην ξεκούραση και τη διασκέδασή σου. Μπορείς επίσης να κάνεις κι ένα δωράκι στον εαυτό σου, που σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση.

  Τι κάνεις όταν βαριέσαι μέσα στο σπίτι σύμφωνα με το ζώδιο σου

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με αντιθέσεις και καβγαδάκια θα εξελιχθούν αυτές οι μέρες για τη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, αφού δεν φαίνεται να βάζεις νερό στο κρασί σου. Οι βάσεις στη σχέση σου είναι καλές, δείξε λοιπόν μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, για να βελτιωθεί το κλίμα ανάμεσά σε εσένα και τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό, να ξέρεις πως ήρθε ο καιρός να δεις λίγο πιο χαλαρά και ανάλαφρα την ερωτική σου ζωή και να αφεθείς με αυθορμητισμό στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Αιγόκερως, αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου θα θελήσεις να τακτοποιήσεις πολλές από τις εκκρεμότητες που έχεις και να βάλεις πλώρη για τα νέα σου σχέδια, που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα την καριέρα σου. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Υδροχόου, δώσε σημασία σε κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν και θα αφορούν σε νέες συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να αποφύγεις τις τολμηρές οικονομικές επενδύσεις, γιατί θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Ο Φεβρουάριος ρίχνει την αυλαία του, με μία εβδομάδα-έκπληξη για σένα, που είσαι Υδροχόος! Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι γεμάτες από εξόδους, διασκέδαση και έντονη κοινωνική ζωή, και σε αυτό θα φροντίσει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου την Παρασκευή. Οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές και το κινητό σου θα χτυπάει ακατάπαυστα από φίλους, που θα επιθυμούν να σου μιλήσουν και να σε δουν. Η υποστήριξη που θα δεχτείς από τα κοντινά σου πρόσωπα θα είναι μεγάλη και αυτή την περίοδο ό,τι ζητάς από τους δικούς σου, μετά από λίγο θα πραγματοποιείται! Ωστόσο, στα μέσα της εβδομάδας, με τον Δία να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, καλό θα είναι να είσαι υπομονετικός και προσεχτικός στις συναλλαγές και στις επαφές σου, γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαρά προβλήματα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Υδροχόε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή, θα έχεις τόση λάμψη, γοητεία και ερωτισμό που πραγματικά δεν θα είναι καθόλου ήρεμες οι μέρες που θα ακολουθήσουν. Ο Άρης από το Ζυγό, μέχρι το Σάββατο σε ορθή πορεία, θα σε ωθήσει να διεκδικήσεις ερωτικά τη σχέση σου ή, αν είσαι ελεύθερος, τη γνωριμία που σε ενδιαφέρει. Η ερωτική σου λίμπιντο βρίσκεται πραγματικά στα φόρτε της και καλό είναι να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αρκετά με το επαγγελματικό άγχος, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, φίλε Υδροχόε! Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα το ρίξεις για λίγο έξω, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα και τις επαγγελματικές εκκρεμότητες, και θα ασχοληθείς περισσότερο με τα πιο θεωρητικά κομμάτια της δουλειάς σου. Ωστόσο, να ξέρεις πως οι τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου σε βοηθούν να θέσεις κάποιους νέους επαγγελματικούς στόχους, για την περίοδο που θα ακολουθήσει. Τα οικονομικά σου θα είναι μία κρύο, μία ζέστη. Από τη μία πλευρά έχεις κάνει ήδη έναν καλό προϋπολογισμό, από την άλλη όμως δεν θα μπορέσεις να νικήσεις την επιθυμία σου για αγορές και έξοδα!

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Φίλε Ιχθύ, έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις κατά μέτωπο και να βάλεις οριστικά τελεία και παύλα σε οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στην επίτευξη των προσωπικών σου στόχων. Οι τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου είναι σίγουρα αρκετά ευνοϊκές, για να καταστρώσεις νέα σχέδια αλλά και για να αντιμετωπίσεις κάποια οικογενειακά προβλήματα, που σε προβληματίζουν. Ο Ερμής, που επιστρέφει σε ορθή πορεία την Παρασκευή στον Υδροχόο, και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα στο ζώδιό σου, είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά για τις επικοινωνίες, αλλά και για την κοινωνική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα ο αισθηματικός σου τομέας θα αρχίσει και πάλι να ξαναζωντανεύει, αγαπητέ Ιχθύ. Η σχέση σου θα βρει τους παλιούς, καλούς ρυθμούς της και θα αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή με τον σύντροφό σου, που θα σου αποδείξει για μία ακόμα φορά ότι η αγάπη σας είναι δυνατή! Και αν ακόμα βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει πολύ σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες, που θα προκύψουν από γνωριμίες και παρέες! Μην διστάζεις, τόλμησε να δείξεις για μία ακόμα φορά την γλυκύτητα και τη γοητεία που διαθέτεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, γνωρίζεις πως η λύση κάθε προβλήματος είναι η καλή επικοινωνία! Έτσι λοιπόν, αυτή την εβδομάδα θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά στους συνεργάτες σου, για να βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν στη δουλειά σας. Θα παρουσιαστούν κάποιες συμφέρουσες προτάσεις. Μην τις απορρίψεις, αλλά μην τις αποδεχτείς και αμέσως, πάρε το χρόνο σου για να τις σκεφτείς καλά! Στα οικονομικά σου, αν και υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, θα τα πας περίφημα αυτή την εβδομάδα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, λόγω της αρνητικής όψης που θα λάβει χώρα ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό, δεν ευνοούνται συζητήσεις για αύξηση των οικονομικών σου εσόδων και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις οικονομικές σου συναλλαγές.

myastro.gr