Διάβασε το ζώδιο σου γι’αυτήν την εβδομάδα

Κριός 21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, αυτή την εβδομάδα οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στη πορεία. Ο κυβερνήτης σου Άρης, ορθόδρομος πλέον στο Ζυγό από την Τρίτη και μετά, θα σε κάνει να συγκεντρωθείς περισσότερο και πιο εύκολα από ποτέ στους στόχους σου και να “κινήσεις τα βουνά” για να τους πραγματοποιήσεις. Ωστόσο, επειδή η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου, πρόσεξε τα οικονομικά σου και προσπάθησε με κάθε τρόπο να μειώσεις τα χρέη και τις οφειλές σου, γιατί εντελώς αιφνίδια και από εκκρεμότητες που θεωρούσες πως είχες ξεμπερδέψει, θα δημιουργηθούν προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Κριέ, στον ερωτικό τομέα κάποιο ξαφνικό γεγονός μπορεί να σου ανατρέψει τα σχέδια. Η αλήθεια είναι πως σε απασχολούν πολύ τα ερωτικά σου και για να έχεις σωστό αποτέλεσμα, πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους. Αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, τα ευνοϊκά πλανητικά σχήματα που θα αναπτυχθούν στον ουρανό το Σαββατοκύριακο, καθώς και ο Ήλιος που θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους την Τετάρτη, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες, για να βρεις το άλλο σου μισό και να περάσεις ερωτικά τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, αρκεί να τολμήσεις και εσύ να το κάνεις. Άσε στην άκρη τις αναστολές σου και ρίσκαρέ το!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Για σένα που είσαι Κριός, κάτι καινούργιο ξεκινάει στη δουλειά σου, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης. Ακόμη όπως φαίνεται είναι στα σκαριά, όμως η πορεία θα είναι σταθερή. Σε μερικές περιπτώσεις θα χρειαστεί να ασχοληθείς παραπάνω από το συνηθισμένο σου ωράριο, αλλά μην πτοηθείς, γιατί τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα σε ανταμείψουν στο μέγιστο βαθμό, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.

 

Ταύρος 21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, μια καλή εβδομάδα θα είναι αυτή για εσένα, μιας και ο Άρης που επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό από την Τρίτη, σε κάνει ανέλπιστα αποφασιστικό και δυναμικό σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου. Ο Ήλιος, που θα εισέλθει στους Διδύμους την επόμενη ημέρα, θα φέρει στο διάβα σου επαφές που θα ανοίξουν τις πόρτες στα επαγγελματικά σου όνειρα και φιλοδοξίες. Αρκεί μόνο να παραμείνεις συνεπής και οργανωμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε στον αισθηματικό τομέα θα ζήσεις μία ανανέωση. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που εξακολουθεί να κινείται στον Κριό, σου χαρίζει έντονη σεξουαλικότητα και το πάθος θα είναι διάχυτο. Θα κερδίσεις το άλλο φύλο απλά και μόνο με την παρουσία σου. Οι παλιές και μόνιμες σχέσεις βελτιώνονται και αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο, φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Ταύρος, αυτή την εβδομάδα κάτι καινούργιο έρχεται στα επαγγελματικά σου, που αναπτερώνει το πεσμένο σου ηθικό. Θα είσαι στο ξεκίνημα μιας πολύ ενδιαφέρουσας δουλειάς και θα δώσεις όλο σου το είναι, όπως το συνηθίζεις άλλωστε. Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, υπάρχει κίνδυνος να πάθεις και καμία υπερκόπωση, γι’ αυτό φρόντισε όλα να τα κάνεις με μέτρο. Μην ξεχνάς ότι η υγεία σου είναι πιο σημαντική από κάθε φιλοδοξία. Οικονομικά, σε περιμένουν κέρδη και σημαντικές απολαβές, που θα σου χαρίζουν ανάσα ζωής.

 

Δίδυμοι 21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, μία καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα. Από τη μία ο Άρης, που επιστρέφει σε κανονική πορεία στο Ζυγό από την Τρίτη, και από την άλλη ο Ήλιος, που εισέρχεται στο ζώδιό σου την επόμενη ημέρα, σε κάνουν αρκετά τολμηρό και αποφασιστικό σχετικά με τα όσα πρέπει να κάνεις, για να αλλάξεις τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου. Αν δεν παρασυρθείς από τις ευαισθησίες και τις ανησυχίες σου, τότε τα μελλούμενα πρόκειται να σε απογειώσουν. Ωστόσο, φρόντισε να στηριχτείς στις δικές σου δυνατότητες και μην περιμένεις πολλά από τον περίγυρο σου. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, κοιτούν πώς να προστατέψουν τα δικά τους συμφέροντα. Το ίδιο κάνε και εσύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Δίδυμε, τα αισθηματικά σου έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν σε μία καλύτερη πορεία τώρα, που ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται στο ζώδιό σου και σε ευνοεί. Δεν θα αργήσει ο καιρός που κάτι θα εξισορροπήσει απόλυτα στη σχέση σου και ένα μαγικό χέρι θα την στολίσει με αγάπη και έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης δίπλα σου και οι επιλογές που θα έχεις θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες, για να ζήσεις τη σχέση που έχεις ονειρευτεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Δίδυμος, μία επέκταση στα επαγγελματικά σου σχέδια αναπτερώνει το ηθικό σου αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι άνεργος, θα έχεις ειδήσεις για καινούργια δουλειά, αλλά πάντα να θυμάσαι πως πρέπει να προσέχεις τους συνεργάτες σου. Θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις κάποια συμφέρουσα συμφωνία με σημαντικά οικονομικά οφέλη. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στη δουλειά σου και να είσαι σίγουρος ότι και αυτή με τη σειρά της, θα σου το ανταποδώσει στο μέγιστο!

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτήν την εβδομάδα εμπιστεύσου τις ικανότητές σου και πραγματοποίησε τις αλλαγές, που θα σου φέρουν τα μελλοντικά πλεονεκτήματα που αναζητάς εδώ και καιρό. Ο Άρης, που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό από την Τρίτη και μετά, θα σου χαρίσει την απαραίτητη ενέργεια για να ευημερήσεις και να επεκταθείς. Ο Ήλιος την επόμενη ημέρα στους Διδύμους, είναι ικανός να ανοίξει αισθητά τον κύκλο των γνωριμιών σου και να σου φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, είναι σε καλύτερη κατάσταση και τώρα θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις μεγάλη αγάπη και κατανόηση από τον σύντροφό σου. Μπορεί μάλιστα να αποφασίσετε από κοινού για κάποια αλλαγή διαμονής ή για μια μικρή απόδραση, μακριά από όλους και όλα, για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Η θετική όψη του Δία από το ζώδιό σου με τον Κρόνο το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα χαρίσει μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία στη ζωή σου, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους. Έχε το νου σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου θα υπάρξει ένα μικρό πρόβλημα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, το οποίο στην πορεία δείχνει να βρίσκει τη λύση του. Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι πολύ τους συνεργάτες σου, γιατί δεν είναι και τόσο έντιμοι απέναντι σου όσο εσύ νομίζεις και μια ανταγωνιστική διάθεση τους έχει κάνει να μην υπολογίζουν τις όποιες διαπροσωπικές σχέσεις υπάρχουν μεταξύ σας. Για καλό δικό σου, κράτα κρυφές τις σκέψεις σου και τα σχέδιά σου και μην αποκαλύπτεις τίποτα σε κανέναν. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν λίγο καλύτερα από ό,τι συνήθως.

 

Λέων 23/7-23/8

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή την εβδομάδα κάποια θέματα με συνεργασίες και σχέσεις, είναι κάπως κόντρα με το ζώδιό σου και μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες. Χαμήλωσε τους τόνους για να έχεις ισορροπία και να μην δημιουργήσεις ανεπανόρθωτες ζημιές. Εμποδισμένες θα είναι και οι μετακινήσεις σου αυτήν την εβδομάδα και η εξέλιξη των σχεδίων σου, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους και θα σε ευνοήσει. Μία επαγγελματική σου επιδίωξη, μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αλλά μόνο αν είσαι καλά οργανωμένος πάνω στις διαδικασίες που απαιτούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αυτή, φίλε Λέοντα, θα σε κάνει κάπως επιφυλακτικό και διστακτικό στα αισθηματικά σου. Αυτό από τη μια θα σε ανησυχήσει, από την άλλη όμως, σε βάθος χρόνου θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμο για σένα. Θα αισθάνεσαι σίγουρος πια, γι’ αυτό που θέλεις από το ταίρι σου. Πάθος και έλξη θα κυριαρχήσει τώρα με το ταίρι σου, γι’ αυτό παραμέρισε λίγο την ανάγκη σου για φλερτ. Ο έρωτας κρύβεται κάπου έξω, αν παραμένεις ελεύθερος, γι’ αυτό μην χάνεις στιγμή κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Για σένα που είσαι Λέων, πολλά πράγματα στη δουλειά σου αποκτούν σταθερότητα στα μέσα της εβδομάδας και πρέπει να σταθεροποιήσεις την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να αδράξεις το χρόνο σου για να επεκταθείς και να πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις κατά νου. Θα νοιώσεις κάπως ανταγωνιστικά για μερικά άτομα από τον χώρο της εργασίας σου, επειδή έτσι θα σε αντιμετωπίζουν και αυτά. Οικονομικά, θα έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα. Μην προσπαθείς να καλύψεις το συναισθηματικό, μόνιμο, ανικανοποίητο κενό σου, σπαταλώντας συνεχώς χρήματα σε υλικά αγαθά και συγκρατήσου!

 

Παρθένος 24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό από την Τρίτη και μετά, και ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους την επόμενη ημέρα, γεγονότα που πρέπει να αξιοποιήσεις στον μέγιστο βαθμό, καθώς θα σε βοηθήσουν να έχεις πολλά οφέλη από κάθε είδους σχέση που συντηρείς. Μην πιέσεις το χρόνο και τους ανθρώπους γύρω σου και σιγά-σιγά θα δεις ότι ο ορίζοντας της ζωής σου θα ανοίξει για τα καλά. Η λογική σου θα πρυτανέψει και θα σου δώσει λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Παρθένε, κάνεις σοβαρές σκέψεις σχετικά με τα ερωτικά σου και βάζεις στο μυαλουδάκι σου κάποιες έξτρα ανησυχίες. Μάλιστα, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, κάνεις ένα είδος έρευνας γύρω από την εντιμότητα του συντρόφου σου. Αν διατηρείς παράνομη σχέση, να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκάλυψης. Αν είσαι ελεύθερος, κοίτα λίγο πιο πολύ στο φιλικό σου περιβάλλον, γιατί όλο και κάποιος υποψήφιος εραστής ή ερωμένη θα υπάρξει. Αρκεί από τη μεριά σου να ρίξεις τον πήχη των προσδοκιών σου και να γίνεις πιο διαλλακτικός και ανεκτικός με τους ανθρώπους που συναντάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Παρθένος, αυτή την εβδομάδα καινούργιες προτάσεις και νέα πράγματα σε περιμένουν στα επαγγελματικά σου. Άδραξε τις ευκαιρίες και προσπάθησε να είσαι περισσότερο ερευνητικός γύρω από το αντικείμενό σου. Οι ημέρες μπορεί να μην σου δίνουν περιθώρια ανοιγμάτων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να διαφοροποιήσεις όσες συνθήκες σου δημιουργούν πρόβλημα και καθυστερούν την πρόοδό σου. Κάπως καλύτερα φαίνονται τα οικονομικά σου. Ωστόσο, μην κάνεις σπατάλες και μην δανείζεσαι!

 

Ζυγός 23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα όλο σου το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στα επαγγελματικά σου, όπου επικρατεί έντονη κινητικότητα. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου την Τρίτη σε ευνοεί, σε φέρνει στο προσκήνιο και σου υπόσχεται μια εβδομάδα γαλήνια, ρομαντική και γεμάτη αγάπη. Σύμμαχός σου και ο Ήλιος, που θα κινείται στους φιλικούς σου Διδύμους από την επόμενη ημέρα και θα σε κάνει να δεις από άλλη, πιο θετική πλευρά τα γεγονότα που θα συμβούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ζυγούς, τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή φάση, αρκεί να προσέξεις να μην είσαι κτητικός και να μην εκδηλώνεσαι με μεγάλη ζήλεια απέναντι στον σύντροφό σου. Κράτησε διπλωματική στάση απέναντι στα κοντινά σου πρόσωπα και μην θέλεις σώνει και καλά να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί τους. Όλοι και όλα θέλουν το χρόνο τους. Όσο για σένα που παλεύεις με την μοναξιά σου, η τύχη θα σε φέρει σε επαφή με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο το Σαββατοκύριακο. Αν είναι όμως από το παρελθόν, καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που θα σου δώσει και να μην στηριχτείς ακόμη μία φορά σε φρούδες ελπίδες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ, πολύ δουλειά αλλά και πολλές ελπίδες θα έχεις στα επαγγελματικά σου. Η δράση σε αυτό το τομέα, σου δίνει ζωή και σε απομακρύνει λίγο από τα υπόλοιπα προβλήματά σου. Η τσέπη σου φαίνεται πως αρχίζει να γεμίζει, δίνοντάς σου ικανοποίηση. Αν έχεις συνέταιρο, φρόντισε να παραμερίσεις την ανταγωνιστικότητα και να λύσεις κάθε σας διαφωνία με διαλλακτικότητα. Η καλύτερη τακτική που μπορείς να ακολουθήσεις τώρα, είναι να είσαι δίκαιος και με τον εαυτό σου, αλλά και με τους άλλους.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως αντιφατική για εσένα, που θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σου και να βελτιώσεις το βιοτικό σου επίπεδο. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις. Αντίθετα, καλό θα είναι να σε πιάσει η… γνωστή σου «ξεροκεφαλιά» και να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι όλα είναι δυνατά, ακόμη και αυτά που στην αρχή δείχνουν αδύνατα. Το Σαββατοκύριακο, με τον Δία να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, πολλά από αυτά που ελπίζεις θα υλοποιηθούν, χωρίς καν τη δική σου συμβολή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές, γιατί ακόμη δυστυχώς επικρατεί ασάφεια. Προσπάθησε να μην μπλέκεις τα επαγγελματικά με τον έρωτα, γιατί θα υπάρξουν πολλοί καλοθελητές που θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν εις βάρος σου. Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, φρόντισε να είσαι συνεργάσιμος με τον σύντροφό σου σχετικά με οικονομικά θέματα, αλλά και ό,τι αφορά το σπίτι. Αν κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία, φρόντισε να είσαι ανοιχτός και διαθέσιμος, για να έχει αποτέλεσμα η αναζήτηση…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Σκορπιός, αυτή την εβδομάδα εκμεταλλεύσου την παρουσία του Ερμή στους Διδύμους και γίνε διπλωμάτης και διαλλακτικός απέναντι στους συνεργάτες σου, ώστε να προλάβεις αρνητικές αντιδράσεις. Οι συνομωσίες πίσω από την πλάτη σου θα είναι πολλές αυτές τις ημέρες, γι’ αυτό να είσαι σε ετοιμότητα. Προστάτευσε τον εαυτό σου και τη θέση σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να εναντιωθείς απέναντι σε άτομα, που σε υποστήριζαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου μην ανοίγεις νέες υποχρεώσεις και χρέη, προτού καλύψεις τα ήδη υπάρχοντα.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, αυτήν την εβδομάδα σε περιμένει ένα απίστευτο τρέξιμο σχετικά με οικονομικά θέματα και κάποιες εκκρεμότητες, που είχες αμελήσει εδώ και καιρό. Με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό από την Τρίτη και τον Ήλιο να εισέρχεται στους Διδύμους την επόμενη ημέρα, οι οιωνοί είναι καλοί και θα έχεις την απαραίτητη ενέργεια, για να ανταπεξέλθεις. Θα έχεις την δυνατότητα, αλλά και τις αντοχές, να πετύχεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και να ξεπεράσεις με σχετικά μεγάλη ευκολία κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί στο διάβα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, αυτή την εβδομάδα σε διακατέχει μεγάλος ερωτισμός και το πάθος σου μπορεί να είναι ακόμα και ανεξέλεγκτο. Θα νιώσεις ερωτευμένος με τον έρωτα, γι’ αυτό το λόγο πρόσεξε τις επιλογές σου. Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο, που ο κυβερνήτης σου Δίας πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο και σε ευνοεί, να οργανώσεις μια μικρή απόδραση με τον σύντροφό σου, ώστε να ανανεωθεί η διάθεσή σας. Αν είσαι στο ψάξιμο, μάθε να εκτιμάς την καλή παρέα των φίλων σου και μην προσδοκάς την τελειότητα, γιατί… ουδείς άψογος!!! Ενστερνίσου αυτόν τον κανόνα και πολύ γρήγορα η «αδιάφορη» αισθηματική σου ζωή θα αποκτήσει πλούσιο ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Τοξότη, αυτή την εβδομάδα σε περιμένει πολύ δράση, πολύ κινητικότητα και σημαντικές απολαβές από τη δουλειά σου. Για ακόμη μία φορά θα αποδείξεις στον εαυτό σου και στους άλλους τη μεγάλη σου δύναμη. Πολύ πιθανό να έχεις μία καινούργια πρόταση, που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά, πριν αποφασίσεις να την ακολουθήσεις. Στα οικονομικά, με τον Δία να σε προστατεύει, βρίσκεσαι σε καιρό συγκομιδής. Εκμεταλλεύσου το.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, η οικογένειά σου και τα προβλήματα της θα κλέψουν πολλή από την ενέργειά σου αυτήν την εβδομάδα, με τις διαφωνίες που θα προκύψουν μεταξύ σας για ένα οικονομικό θέμα. Βέβαια, η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Ζυγό από την Τρίτη και μετά, θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την έκτη σου αίσθηση, που θα αποβεί σωτήρια στις σχέσεις σου, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε αισθηματικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε, στα αισθηματικά σου έρχεται μια σοβαρή αλλαγή, που εξαρτάται από εσένα το κατά πόσο θα σε ικανοποιήσει ή όχι. Μια τάση καχυποψίας τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια πράγματα, που θα ανατρέψουν ριζικά τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αυτό οφείλεται σε μια βαθιά ζήλεια που ίσως τρέφετε και οι δύο, αλλά που ευτυχώς είναι απόρροια της μεγάλης σας αγάπης! Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι να περιμένετε μία είδηση από πρόσωπο του παρελθόντος το Σαββατοκύριακο, που ο Δίας θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο. Εξετάστε προσεχτικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης μαζί του και μην υποκύψετε σε στιγμιαίες ανάγκες και επιθυμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου δεν φαίνεται σταθερότητα ακόμη και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη. Μη κάνεις κινήσεις που δεν θα σε οδηγήσουν σε καλό ή που δεν είσαι βέβαιος για τα αποτελέσματά τους. Μείνε συνεπής σε όλα όσα έχεις και μην διακινδυνεύεις την φήμη σου και τη δουλειά σου για τίποτα στον κόσμο. Τα οικονομικά σου θα είναι για λίγο ακόμη μπλοκαρισμένα. Μην απογοητεύεσαι.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας αυτής συνιστά να είσαι πολύ προσεκτικός στην διαχείριση των οικονομικών σου. Με την Αφροδίτη να παραμένει στον Κριό, υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείς σε δύσβατα μονοπάτια και να κλείσεις συνεργασίες με αβέβαιο μέλλον. Ωστόσο, ο Άρης που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό από την Τρίτη και μετά, δίνει ελπιδοφόρες προοπτικές στα όνειρα σου. Για να προφυλαχτείς όμως, θα πρέπει να γίνεις πολύ διορατικός, ώστε να ανταπεξέλθεις ανάλογα. Μείνε προσηλωμένος σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, εξέτασε τα δεδομένα σου με γνώμονα τη λογική και τότε είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρεις αρκετά καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Υδροχόος, ο αισθηματικός τομέας θα έχει πολλές ευχάριστες στιγμές αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου. Αρκετές θα είναι οι φορές που θα νοιώσεις χαρούμενος και ευτυχισμένος. Η αλήθεια είναι πως η αισθηματική σου ζωή από την Τετάρτη και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στους Διδύμους, τόσο αν είσαι ελεύθερος όσο και αν είσαι δεσμευμένος, θα πάει από το καλό στο καλύτερο και αυτό ίσως από μόνο του το γεγονός αντισταθμίζει τις όποιες απώλειες βιώνεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα ξεκινούν καινούργια πράγματα, που θα σε ενθουσιάσουν. Πρόσεξε όμως να μην μοιράζεσαι τη χαρά σου με πολλούς, γιατί δυστυχώς δεν θα χαρούν όλοι. Στα οικονομικά, αλλάζει το σκηνικό με πιο σοβαρές προοπτικές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε κάθε συμφωνία που σκοπεύεις να κάνεις, είτε προφορική είτε γραπτή.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, η πορεία αυτής της εβδομάδας θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα. Κοινωνικές υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν, ενώ κάποια έκτακτα περιστατικά στον επαγγελματικό σου τομέα, επιστρατεύουν τις δυνάμεις σου αλλά και τις ανησυχίες σου. Κινήσου διαλλακτικά και απόφυγε με κάθε τρόπο τις συγκρούσεις με κάποια άτομα που μπορεί να σε προκαλέσουν, γιατί μόνο έτσι θα βγεις ωφελημένος και δεν θα έχεις περαιτέρω τρεχάματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Ιχθύ στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό από την Τρίτη και μετά, και να σε ευνοεί. Θα ζήσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου και θα μπορέσεις τώρα να του πεις όλα όσα αισθάνεσαι για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ίσως καταφέρεις μέσα στο πλήθος να βρεις το άλλο σου μισό. Ακόμη όμως κι αν δεν το καταφέρεις, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να διασκεδάσεις με όσα μέσα διαθέτεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου φρόντισε να είσαι πολύ παρατηρητικός και κάπως καχύποπτος. Κάποιο κρυφό χαρτί προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν εναντίον σου, όσοι από τους συναδέλφους σου δεν σε συμπαθούν και επιβουλεύονται τη θέση σου. Η τσέπη σου, από την άλλη, φαίνεται να γεμίζει, με τον Άρη να σε ευνοεί πλέον και να σου δίνει κάποια έξτρα έσοδα από εκεί που δεν τα περίμενες… Οπότε σου φεύγει ένα άγχος και ηρεμείς λιγάκι.

myastro.gr