Διάβασε το ζώδιο σου γι’αυτήν την εβδομάδα

Κριός 21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, προνόησε αυτήν την εβδομάδα για απρόβλεπτες και αιφνίδιες ανάγκες που θα προκύψουν και βρες τρόπους να ικανοποιήσεις μερικές από τις επιθυμίες σου. Πάνω από όλα, μην σκορπάς άδικα τον κόπο σου. Ερωτικά, θα περάσεις μία μεταβατική περίοδο, ενώ αρκετές θα είναι οι φορές που θα αισθάνεσαι ότι ισορροπείς σε τεντωμένο σκοινί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14 στον Σκορπιό, σε συνδυασμό με τις όψεις που θα πραγματοποιήσει την ίδια μέρα η Σελήνη με τον Δία και τον Κρόνο, θα προωθήσει τις παρασκηνιακές ενέργειες και κάτι δεν θα σου αρέσει, είτε στα αισθηματικά είτε στα οικονομικά σου. Πρέπει να το εξιχνιάσεις και να το ξεσκεπάσεις άμεσα, ώστε να μην έχεις άσχημα ξεμπερδέματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Κριέ, αυτές τις ημέρες οφείλεις να αντιληφθείς έγκαιρα τα όποια μηνύματα σου στέλνει ο σύντροφός σου και να πράξεις ανάλογα με την διάθεσή σου και αυτά που προστάζει η καρδιά σου. Αν αισθάνεσαι εγκλωβισμένος ή παρατηρείς μια στασιμότητα στη σχέση σου, μη διστάσεις να κάνεις αλλαγές που θα ανατρέψουν την κατάσταση. Εσύ που είσαι μόνος σου, πλησίασε το άτομο που σε γοητεύει και αποκάλυψε τον έρωτα σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Κριός, οι πλανήτες σε προειδοποιούν από την αρχή της εβδομάδας να ρίξεις τους τόνους και να μην αρπάζεσαι με το παραμικρό, προκειμένου να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Τις αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις, καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε περιττές αγορές και άσκοπα έξοδα. Αντίθετα, προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά…

 

Ταύρος 21/4-20/5

Φίλε Ταύρε, αυτή την εβδομάδα όπλο σου θα είναι η αυξημένη κοινωνικότητά που θα σου χαρίσει ο Ερμής από τους Διδύμους και οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν στην αρχή της εβδομάδας ανάμεσα σε Ερμή-Άρη και Σελήνη-Ποσειδώνα. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι κοινωνικές επαφές, καθώς και οι μετακινήσεις ή αποδράσεις. Οι νέες συνεργασίες και ο επαναπροσδιορισμός των ήδη υπαρχόντων, θα βρουν πρόσφορο έδαφος, λόγω της θετικής σου ματιάς. Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στις 14 του μήνα στον Σκορπιό, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που νόμιζες ότι είχες ξεπεράσει. Τώρα, πρέπει να το αντιμετωπίσεις διπλωματικά, για να ξεμπερδεύεις οριστικά μαζί του.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε, θα τα πας αρκετά καλά στη σχέση σου, αλλά πρέπει να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι λίγο περισσότερο στο ταίρι σου, ώστε να του δώσεις να καταλάβει τι νιώθεις. Και επιτέλους, κάνε κάτι πρωτότυπο το Σαββατοκύριακο, που θα σας κάνει και τους δυο να περάσετε καλά… Όσο για σένα που ακόμα μιλάς με τη μοναξιά, θα είναι στο χέρι σου να την πολεμήσεις και να έρθεις πιο κοντά με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Για εσένα που είσαι Ταύρος, η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά ομαλά στη δουλειά σου. Μην έχεις ανασφάλειες. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου κάποια θέματα που έχεις στο μυαλό σου και, με λογικά επιχειρήματα, προσπάθησε να τους πείσεις να τα ακολουθούσουν. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και δυστυχώς πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε τα περιττά έξοδα…

 

Δίδυμοι 21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, προβλέπεται μία εβδομάδα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για το ζώδιό σου, καθώς η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Σκορπιό και φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα και θεωρούσες δεδομένα. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα ακινήτων, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Τα συγγενικά σου πρόσωπα μπορεί να γίνουν απαιτητικά μαζί σου, αλλά εσύ θα δείξεις αποφασισμένος να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Μην κάνεις πίσω, όσο δελεαστικές προσφορές κι αν σου κάνουν. Διεκδίκησε όλα όσα σου ανήκουν, χωρίς συναισθηματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, η σχέση σου θα είναι καλή αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου και να εξομαλύνει τις διαφωνίες με τον σύντροφό σου. Ωστόσο, θα μπορέσεις να την κάνεις ακόμη καλύτερη, αν ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας και δείξεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε πολύ καλά και οι δύο… Όσο για σένα που ακόμα ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το άτομο εκείνο που θα σε γεμίζει ψυχικά, μη χάνεις το κουράγιο σου, γιατί με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης που κινείται στον Κριό, θα έρθει η καινούργια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει στη δουλειά σου, με την δυναμικότητα που σε διακρίνει. Μεσοβδόμαδα, με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα και να σε ξελογιάζει, μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά καλό είναι να μην εκνευριστείς, γιατί τα προβλήματα θα είναι τελείως προσωρινά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις ακόμα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα αυτήν την περίοδο.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή απαιτεί την προσοχή σου, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεών σου. Κάνε προσεκτικότερη επιλογή σ’ αυτούς με τους οποίους μοιράζεσαι τα μυστικά και τις ανησυχίες σου, γιατί η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό την Τετάρτη, μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με δυσάρεστες εκπλήξεις, από κάποια προσωπικά σου θέματα που θα βγουν στην επιφάνεια. Βέβαια, σταθερά στο πλευρό σου βρίσκεται ο Δίας από το ζώδιό σου, που κάνει ό,τι μπορεί για να κινηθούν κάπως αξιοπρεπέστερα τα οικονομικά και τα ερωτικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε, κάνε κινήσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του δώσεις να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για την ζωή σου. Μην τον αφήνεις στην άγνοια και μην προκαλείς την ζήλεια του χωρίς λόγο. Όσο για σένα, που πορεύεσαι συντροφιά με την μοναξιά σου, ο καιρός για να βρεις έναν συνοδοιπόρο είναι πολύ κοντά σου. Φρόντισε μόνο να πάρεις αποφάσεις και να σταματήσεις πια να αμφιβάλεις για τα πάντα και τους πάντες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Καρκίνος, αυτή την εβδομάδα τα καταφέρνεις μια χαρά στη δουλειά σου, με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους και να σε ευνοεί σημαντικά. Έλεγξε το άγχος σου όμως, γιατί οι υποχρεώσεις σου θα είναι πάρα πολλές και κυρίως φρόντισε να μην μεταφέρεις την έντασή σου στους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε πολλά έξοδα, θέλεις δε θέλεις. Φρόντισε να κινηθείς με αρκετή σύνεση, ώστε να μη βγει εκτός προϋπολογισμού.

 

Λέων 23/7-23/8

Αγαπητέ Λέοντα, αυτό που χρειάζεσαι αυτήν την εβδομάδα είναι αισιοδοξία και ενεργητικότητα, ενώ εκείνο που πρέπει να καταπολεμήσεις είναι ο σκεπτικισμός και η αμφισβήτηση. Η παραμονή του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που παραμένει στον Κριό, θα σε βοηθήσουν να βρεις νέα ενδιαφέροντα, νέους στόχους και να υιοθετήσεις νέες ιδέες στη ζωή σου. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω το Σαββατοκύριακο, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας, είτε δικά σου είτε δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να μην ξαναφέρεις στην επιφάνεια κάποιες διαφωνίες του παρελθόντος, όσο κι αν αισθάνεσαι καταπιεσμένος στη σχέση σου. Φρόντισε να απομακρυνθείς λίγο και να ασχοληθείς με όλα όσα σε ευχαριστούν και γεμίζουν τις μπαταρίες σου. Εσύ που αναζητάς ακόμη το άλλο σου μισό, συνέχισε τις κοινωνικές επαφές για να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αγαπητέ Λέοντα, ό,τι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Σκορπιό, μην παρασυρθείς από κάποια «δήθεν» άτομα, γιατί θα πέσεις σε παγίδες και δεν το θέλεις με τίποτα κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Αν κινηθείς με σύνεση, χωρίς να σε πιάνει ο παρορμητισμός σου, θα τα καταφέρεις μια χαρά και θα εξοικονομήσεις χρήματα για κάποιες έξτρα αγορές, που έχεις βάλει καιρό στο μάτι.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, αυτήν την δύσκολη εβδομάδα που έρχεται, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον Σκορπιό, οφείλεις στον εαυτό σου καταρχήν, να έχεις υπομονή, να μην είσαι αγχώδης, να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Διαφορετικά, οι σωματικές και ψυχικές σου αντοχές θα σε προδώσουν και θα οδηγηθείς σε κινήσεις, που θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Να είσαι προνοητικός στη διαχείριση των χρημάτων σου και μην ενδώσεις σε νέες αγορές ή συμφωνίες, αν δεν υπάρχουν εγγυήσεις για την επιτυχή τους έκβαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τόσο οι δεσμευμένοι, όσο και οι αδέσμευτοι Παρθένοι, θα καταφέρετε αυτές τις ημέρες να βρείτε στοιχεία και κοινά σημεία με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Η κατανόηση και η καλή επικοινωνία που θα σας χαρίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων και η Αφροδίτη που παραμένει στον Κριό, θα σας ξελαφρώσουν και θα χαρίσουν άλλον, πιο ανάλαφρο αέρα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Παρθένος, στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλό θα είναι να κρατήσεις ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν, σχετικά με κάποια αλλαγή που αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα. Κινήσου με προγραμματισμό και μην κάνεις τίποτα, που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου. Μην παρασύρεσαι από την υπέρμετρη αισιοδοξία που σου χαρίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής από τους Διδύμους και μείνε συγκεντρωμένος και ρεαλιστής, τόσο σε συμφωνίες, όσο και στην διαχείριση των οικονομικών σου.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να ανησυχήσεις, καθώς θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αμελήσει προς τρίτους ή θα σε πιέσει σχετικά με κάποια περιουσιακά θέματα, που αποφεύγεις εδώ και καιρό να συζητήσεις. Χρειάζεται να επιδείξεις περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος σε αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις και ανατροπές, λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον Σκορπιό. Πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά το οτιδήποτε κάνεις ή λες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ, θα μπορέσεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αν ξεκαθαρίσεις πρώτα κάποια θέματα, που μάλλον έχουν σπείρει μέσα σου το μικρόβιο της… αμφιβολίας. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις πολύ όμορφα στη σχέση σου και να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες που σε παιδεύουν. Αν ακόμα δεν έχεις βρει στην ζωή σου που κάτι να σε γοητεύει, μην το βάζεις κάτω, πέρνα τις ώρες σου όσο καλύτερα μπορείς και είναι βέβαιο πως πολύ γρήγορα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Ζυγός, απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις τυχόν «κακώς κείμενα», που αφορούν στη δουλειά σου. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο, οπότε αυτές τις ημέρες απόφυγε τις δημόσιες τοποθετήσεις σε κάποια θέματα, φροντίζοντας να διατηρήσεις όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη στάση. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, δεν μπορείς να χαρείς τα έσοδα που ίσως έρθουν. Απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα το Σαββατοκύριακο.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτήν την εβδομάδα οι αλλαγές γύρω σου θα είναι πάρα πολλές και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται, θα σε εκπλήττουν ευχάριστα! Κινήσου με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από αυτά που σε ενδιαφέρουν. Πρέπει να καταλάβεις πως έφτασε ο καιρός που οφείλεις να δεις λίγο και τα δικά σου «θέλω», ώστε να μπορέσεις και εσύ κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου… Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, υιοθέτησε μία συντηρητική τακτική και μην εξαντλείς τα περιθώρια βελτίωσης στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτήν την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτά που ζητάς από το ταίρι σου και δες κάποια στιγμή τις δικές σου ανάγκες, ώστε να περνάς κι εσύ καλά… Και αν ακόμα ψάχνεσαι, μη χάνεις την ψυχραιμία σου και μην απομονώνεσαι από τον κόσμο, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τίποτα… Έχεις πολλές πιθανότητες να έρθεις κοντά με κάποιο άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και ίσως αποφασίσετε να… ενώσετε τις μοναξιές σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Σκορπιός, η επαγγελματική ζωή σου θα πάει αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αρκεί να κάνεις μετρημένες κινήσεις. Τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις ευνοούνται αισθητά, καθώς ο Ερμής κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και ευνοεί κάθε είδους αλλαγές. Απόφυγε να πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο αυτήν την περίοδο, ενώ καλό θα είναι να χειριστείς με σύνεση τις αγορές, που μπορεί να θελήσεις να κάνεις στα μέσα της εβδομάδας.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Σκορπιό και τον Ερμή να παραμένει στο ζώδιο των Διδύμων, θα σε βοηθήσει να βρεις εύκολα λύσεις σε κάποια από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου ή να αφεθείς στις κάθε λογής “Σειρήνες”, που εύκολα θα σε παρασύρουν σε παραστρατήματα. Η δική σου υποχρέωση είναι να γίνεις πιο εργατικός και υπεύθυνος και να μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις κάποιες εκπλήξεις από το ταίρι σου, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Η Αφροδίτη στον Κριό σε βεβαιώνει πως γυρίζεις σελίδα στη σχέση σου, όπου οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και θα αφήσουν τα κακώς κείμενα στο παρελθόν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, δώστε προτεραιότητα στα άτομα που αξίζουν την προσοχή σας και ενδιαφέρονται ουσιαστικά για εσάς. Παραμερίστε τους ανθρώπους που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Τοξότης, οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις και να διευθετήσεις ό,τι είναι σε στασιμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά δεν είναι στο σημείο που σε ευχαριστούν. Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές…

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, η τύχη είναι με το μέρος σου αυτήν την εβδομάδα, καθώς έχεις τους πλανήτες στο πλευρό σου σε οποιαδήποτε δυσκολία κι αν προκύψει! Κινείσαι με πολύ δυναμικό τρόπο και, έτσι όπως έχεις θέσει μερικά πράγματα, θα έχεις σύντομα θετικές εξελίξεις. Δείξε περισσότερη υπομονή σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις, εξαιτίας των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο την Τετάρτη στον Σκορπιό. Μην παίρνει μέρος σε κουτσομπολιά που αφορούν σε άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε, η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλά, αν δεν αναφερθείς σε προβληματικά θέματα του παρελθόντος, που εξακολουθούν να στεναχωρούν τόσο εσένα όσο και τον άνθρωπό σου. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό του Σαββατοκύριακου, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, κάνε ένα νέο ξεκίνημα και βάλε νέες βάσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Και αν ακόμα είσαι στο ψάξιμο, φρόντισε να περνάς τις ώρες σου με δικά σου άτομα και να κάνεις πιο όμορφες τις στιγμές σου. Όταν εσύ αποφασίσεις να δεσμευτείς, είναι βέβαιο ότι θα βρεις το κατάλληλο άτομο για σένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Αιγόκερως, αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους, δώσε προτεραιότητα σε πρακτικά προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της δουλειάς σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς, όσο κι αν για εσένα αποτελούν κίνητρο δράσης. Στα οικονομικά, δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, κάποια προβλήματα στον οικογενειακό σου κύκλο θα σε προβληματίσουν έντονα αυτές τις ημέρες και ίσως χρειαστεί να τρέξεις περισσότερο γι’ αυτά, ίσως μάλιστα να πρέπει να διαθέσεις όλο τον ελεύθερο χρόνο σου. Έχε στο νου σου ότι θα είναι περαστικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Σημαντικό σου μέλημα επίσης θα είναι η οικονομική αναδιοργάνωση, καθώς η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στον Σκορπιό και σε επηρεάζει. Πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις λάθη στην διαχείριση των χρημάτων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Υδροχόος, αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη συνεχίζει να σου στέλνει τις θετικές της επιρροές από τον Κριό, για να περάσεις όμορφα στη σχέση σου! Επίσης, ο Ερμής που εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους σου επιτρέπει να κάνεις πολλές κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, με θετικά αποτελέσματα. Ακόμη κι εσύ που είσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, να ξέρεις πως θα τη διώξεις γρήγορα, με τη βοήθεια κάποιου φιλικού σου προσώπου, που θα σου γνωρίσει ένα άτομο, το οποίο θα σε γοητεύσει με την προσωπικότητά του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα, για να αποφύγεις τις παγίδες σε ενδεχόμενες αλλαγές που ίσως προκύψουν στη δουλειά σου αυτές τις μέρες. Κινήσου με πρόγραμμα, χωρίς να ανακοινώνεις τα σχέδια που έχεις, και συζήτησε μόνο με συναδέλφους που στο παρελθόν έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους. Τακτοποίησε άμεσα κάποια θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας για το ζώδιό σου θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τις επιδιώξεις σου και την νοοτροπία σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό την Τετάρτη, θα σε υποχρεώσει να κάνεις σημαντικές αναθεωρήσεις στην αισθηματική σου ζωή. Ωστόσο, αξίζει τον κόπο να γίνεις πιο τολμηρός στις νέες αισθηματικές και εργασιακές επιλογές σου, γιατί η τύχη, με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους, θα σε ευνοήσει για να προοδεύσεις και να έχεις σημαντικές επιτεύξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα η γοητεία σου θα είναι αυξημένη και θα… σαγηνεύσει τους πάντες! Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και εξακρίβωσε αν όντως αυτός ο άνθρωπος αξίζει να είναι στο πλάι σου και αν είναι αυτό που ζητάς για να είσαι ευτυχισμένος. Μην φοβηθείς να του μιλήσεις γι’ αυτά που σε απασχολούν. Και αν ακόμα δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου, προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς με τα άτομα που έχεις δίπλα σου και ταυτόχρονα να κυνηγάς την τύχη σου, χωρίς όμως να πάθεις εμμονή!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Για σένα που ανήκεις στους Ιχθείς, η εργασία σου είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει πολύ αυτές τις ημέρες. Το μυαλό σου θα κινείται με χιλιάδες στροφές, αλλά οι ευθύνες που ήδη έχεις, δεν θα σε αφήσουν να τις εκδηλώσεις και τις προωθήσεις. Ίσως πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου για να τα προλάβεις όλα ή ίσως πρέπει να μοιραστείς τις αρμοδιότητές σου με κάποιους που εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αλλά αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να συγκρατηθείς λίγο, γιατί μπορείς να βγεις αρκετά έξω από τον προϋπολογισμό σου.

myastro.gr