Με τη Νεα Σελήνη στην Παρθένο, σήμερα θα νιώσουμε την ανάγκη να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνουμε κινήσεις στρατηγικής σημασίας, προκειμένου να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μας. Ο συναισθηματικός παράγοντας θα είναι εξασθενημένος, ενώ η πρακτική και εκλογικευμένη μας πλευρά θα διαπρέψει, οπότε όλα τα δεδομένα θα μετρηθούν, θα αναλυθούν και θα μπουν στη σειρά, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιδιώκουμε.

Advertisements

 

Σε αυτή την κατεύθυνση μας ωθεί και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο που μετέχει στην Νέα Σελήνη, οπότε η αλλαγή μιας υπάρχουσας κατάστασης είναι επιβεβλημένη, είτε αφορά στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά ή το σπίτι μας. Ακόμα κι αν μας φοβίζει κάπως και έχουμε τους ενδοιασμούς μας. Αργότερα θα φανεί ότι ήταν προς το συμφέρον μας.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Παρθένοι και Ταύροι, συνδυάστε μυαλό και συναίσθημα, εξυπνάδα και αμεσότητα γιατί μόνο έτσι θα αφήσετε πίσω το παρελθόν σας και θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά τα σχέδια για την προσωπική σας ζωή! Τολμήστε να ακολουθήσετε ένα άλλο μονοπάτι!

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι καλά τα σχέδια κι οι στόχοι, αλλά για να ευοδωθούν χρειάζονται καθαρή οπτική και φυσικά γρήγορα αντανακλαστικά! Όσο έχετε ενδοιασμούς και κάνετε πίσω σε αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη δουλειά, στο σπίτι ή τη σχέση σας, τόσο θα δέχεστε “χτυπήματα” από την άλλη πλευρά.

Advertisements

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, πιάστε το κουβάρι της eρωτικής ή της οικονομικής σας ζωής και ξεμπερδέψτε το. Να είστε όμως σίγουροι ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με αρκετά περίεργες καταστάσεις, οπότε κρατήστε τις επιφυλάξεις σας.

 

Πηγή

Advertisements