Αντιφατική θα είναι η μέρα μας σήμερα και με αρκετά γεγονότα. Αφ’ ενός έχουμε τον Άρη στην Παρθένο να κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που δημιουργούν ένα μάλλον σοβαρό κλίμα, δίνοντάς μας, ωστόσο, μια μοναδική ευκαιρία να αποκαλύψουμε κρυφά παιχνίδια, να πάρουμε οριστικές αποφάσεις ή να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις για να πετύχουμε έναν στόχο μας, κυρίως επαγγελματικό, εκμεταλλευόμενοι αποκαλύψεις και ανακαλύψεις. Μεθοδικοί, οξυδερκείς και αρκετά… σeξουαλικοί, θα καταφέρουμε πολλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Advertisements

 

Αφ’ ετέρου, από νωρίς το απόγευμα, η ατμόσφαιρα θα ελαφρύνει αρκετά, καθώς έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Δία στον Υδροχόο, που παραπέμπει σε χαρές και απολαύσεις, σε νίκες και ευοίωνες προοπτικές eρωτικής και οικονομικής βελτίωσης. Ίσως γιορτάσουμε μια μεγάλη επιτυχία μας, μπορεί όμως και απλά να ανακτήσουμε την αισιοδοξία και το κέφι μας, εξ αιτίας ενός ευχάριστου γεγονότος που αφορά σε μας ή σε ένα πολύ αγαπημένο μας πρόσωπο.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Παρθένοι και Αιγόκεροι, Υδροχόοι και Ζυγοί, χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε, για να καταφέρετε μια προσωπική σας επιδίωξη και μη διστάζετε, αφού είναι γνωστό ότι ο σκοπός τα αγιάζει. Αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται θα βγείτε κερδισμένοι!

Δίδυμοι, Ιχθύες, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι η ανακάλυψη κρυφών εχθρών ή ανταγωνιστών ή η αποκάλυψη μυστικών που αφορούν σε ένα μέλος της οικογένειας ή του/ης συντρόφου θα σας αναστατώσουν, όμως φροντίστε να τα διαχειριστείτε με εξυπνάδα και υπομονή! Η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε τους κατάλληλους χειρισμούς.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements