Σήμερα, η Αφρροδίτη στο Ζυγό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερωπροκαλώντας μας βαθιά συναισθήματα και ένστικτα και δημιουργώντας μοιραίους eρωτες, πάθη και ζήλιες, καθώς θα αντιληφθούμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο ή την αποκλειστικότητα. Η απολυτότητα είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει τη μέρα και όπως αντιλαμβανόμαστε, υποχωρητικότητα, εκπτώσεις και συμβιβασμοί δεν υφίστανται!

Advertisements

 

Οι εξελίξεις στις eρωτικές μας υποθέσεις δεν είναι και οι πιο ευχάριστες, αφού καμία πλευρά δε θα είναι διατεθειμένη να αρκεστεί στα λίγα ή να προσποιηθεί ότι είναι ευχαριστημένη, οπότε και οι οριστικές ρήξεις σε eρωτικούς δεσμούς ή συνεργασίες είναι πολύ πιθανές.  

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

 

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι προκαλείτε έντονα eρωτικά πάθη, ωστόσο, είστε απόλυτοι και θέλετε να γίνει το δικό σας, αδιαφορώντας για το τι επιθυμεί η άλλη πλευρά. Με το ζόρι όμως τίποτα δε γίνεται.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, τι τα θέλετε, τι τα γυρεύετε, η συγκεκριμένη μέρα δεν είναι για τα «δόντια» σας. Eρωτικά και οικονομικά έχει εμπόδια και προβλήματα. Οπότε υπομονή!

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements