Όλα όσα εκμυστηρεύτηκε για την σχέση της με τον τραγουδιστή.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α τετ» βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

«Στην αγάπη υπάρχει ένας βαθύτερος δεσμός. Δεν είναι σαν τον έρωτα. Πολλές φορές αν δεν ξέρεις να χειριστείς λίγο πράγματα κι αν δεν ξέρεις να διαφυλάξεις λίγο ένα κομμάτι της ελευθερίας σου, μπορεί να καταπιεστείς. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι μπροστά στα πραγματικά συναισθήματα, μπροστά σε αυτό που ζω αυτή τη στιγμή με τον Μιχάλη, μπροστά στο δέσιμο που έχουμε και την οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Οικογένεια που έχετε δημιουργήσει;» την ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την Ζέτα να του εξηγεί «Μεταξύ μας». Με χιουμοριστική διάθεση, ωστόσο, και γελώντας, πρόσθεσε έπειτα «Έχουμε και ένα παιδί. Δεν το έχουμε πει».

Όσο για το αν έχει σκεφτεί να προχωρήσει σε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της, η ίδια ξεκαθάρισε «Δεν έχω σκεφτεί αν θέλω να παντρευτώ ή αν θέλω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης. Είναι η αλήθεια. Λάθος; Σωστό; Δεν βλέπω μακριά; Αν κάνω παιδιά τότε νομίζω ότι θα αρχίσω να σκέφτομαι αυτά τα πράγματα».

Γιατί όμως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ο άνθρωπός της και όχι ο σύντροφός της ή απλά μια σχέση; «Γιατί ξέρω ότι μπορώ να ακουμπήσω πάνω στον Μιχάλη και με κάνει να νιώθω ασφάλεια. Γιατί είναι ο άνθρωπος που με καταλαβαίνει περισσότερο από τον οποιονδήποτε αυτή τη στιγμή και με σέβεται από τον  οποιονδήποτε», δήλωσε με τρυφερότητα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

faysbook.gr