Ξέρετε τι άλλο βελτιώνει τη γεύση του καφέ, εκτός από την προσθήκη γάλακτος και ζάχαρης; Φυσικά, η ατμόσφαιρα. Ξεκινάμε τη μέρα σας με το συνηθισμένο φλιτζάνι καφέ ή τσάι, αλλά ειδικά το καλοκαίρι, αυτό το τελετουργικό μετατρέπεται σε πραγματική απόλαυση, όπως πίνουμε καφέ το πρωί μας στη βεράντα και το ίδιο, ως εκ τούτου, επίσης, να απολαύσετε την ανατολή του ηλίου και τα βράδια σας.

Καφετέριες και εστιατόρια με κήπο ή μια πράσινη ταράτσα είναι ο λόγος της χαρούμενης και καλοκαιρινής ατμόσφαιρας που προσφέρουν. Έτσι, ένα μέρος των ονείρων σας με Cafe χαρακτήρα μπορεί επίσης να είναι δική σας βεράντα. Εκτός από το ευρύ φάσμα ιδεών του σχεδιασμού για τον κήπο και τη βεράντα, που έχουμε ετοιμάσει σήμερα, θα θέσει την έμφαση στην δημιουργία ενός ιδιωτικού καφέ στο περιβάλλον διαβίωσης σας.

Υπάρχουν πολλές φανταστικές ιδέες έμπνευσης για ένα σύγχρονο, κομψό, ρομαντικό και άνετο σχεδιασμό βεράντας. Αλλά πώς οραματίζεστε αυλή σας; Θέλετε να δημιουργήσετε ένα θεματικό χώρο εκεί, όπως ένα Ιδιωτικό καφέ στο σπίτι σας; Η ιδέα δεν είναι τόσο κακή, ειδικά αν θέλετε να προσκαλέσετε τους φίλους στο σπίτι και έχετε μια καλή μεγέθους βεράντα για μαγικές καλοκαιρινές βραδιές.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

texnotropieskaidiakosmisi.com