Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε και αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 6 χρόνια και χρειάστηκε αρκετά λεφτά για να το αντιμετωπίσει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε αρχικά πως «πάνω από όλα η υγεία, γιατί και χρήματα να έχεις αν χάσεις την υγεία σου τότε καταλαβαίνεις πως τίποτα δεν είναι αυτονόητο».

«Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα;

 

Advertisements

Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν έξι χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα» πρόσθεσε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Πάνω από όλα η υγεία, γιατί και χρήματα να έχεις, αν χάσεις την υγεία σου,τότε καταλαβαίνεις πως τίποτα δεν είναι αυτονόητο» τόνισε στην συνέχεια η Παρουσιάστρια προσθέτοντας: «Όταν έχεις οικονομική ευχέρεια, σίγουρα τα αντιμετωπίζεις όλα διαφορετικά, έχεις και τις επιλογές να πας και στον ένα και στον άλλο γιατρό».

«Συγγνώμη, την κοινωνική ασφάλιση γιατί την έχουμε, για πλάκα; Δεν είμαστε σε ένα κράτος ευρωπαϊκό, που υποτίθεται ότι υπάρχει δημόσια ασφάλιση;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει: «Αν είναι ένα σοβαρό θέμα υγείας, και όλα τα λεφτά του κόσμου να έχεις μπορεί να μην αντιμετωπίζεται καν. Άλλοι μπορούν λιγότερα, άλλοι περισσότερα».

Advertisements