Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε η Κατερίνα Στικούδη και αναφέρθηκε στον γιο της, Βύρωνα που ήρθε στον κόσμο πριν από τρεισήμισι μήνες και την έχει ξετρελάνει.

 

“Ήμουν τριών μηνών έγκυος και όταν ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το άλμπουμ ανακαλύψαμε ότι θα γίνουμε τρεις.Πήραμε δρακόντεια μέτρα. Ξεκινήσαμε video clips, ξεκινήσαμε να δισκογραφούμε κομμάτια έτσι ώστε να είμαι άνετη και εγώ, να μην έχω άγχος και να λειτουργούμε κανονικά, να βγαίνουν πράγματα και να έχουμε ροή δισκογραφική. Το “40 μέρες” είναι ένα τραγούδι που το έχει γράψει ο Σερίφης ο μεγάλος. Θα βγει σήμερα το μεσημέρι στο κανάλι μου στο Youtube και έρχονται και άλλα όμορφα πράγματα. Ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση με τις 40 μέρες της λοχείας. Είναι καθαρά ερωτικό”, αποκάλυψε για την νέα δουλειά της η Στικούδη.

Ακόμα αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για τον γιο της, που όπως φαίνεται έχει μοιάζει στον πατέρα του που είναι αρκετά σωματώδης.

Advertisements

“Δε θέλω να μιλάω πάρα πολύ για αυτόν (τον γιο μου) γιατί δεν το γνωρίζει ακόμα. Όταν αρχίσει να αντιλαμβάνεται και να μεγαλώνει σιγά σιγά νομίζω ότι και εγώ θα τοποθετούμαι δημόσια με μεγαλύτερη άνεση. Αυτό που έχω να πω ότι είναι ένα πολύ χαρούμενο μωράκι. Ασχολούμαι όσο περισσότερο γίνεται, να του τραγουδάω, να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, αλλά θέλω να είμαι ψύχραιμη, ήρεμη, έχει και έναν εξαιρετικό πατέρα, είναι πάρα πολύ τυχερός σε αυτό το κομμάτι. Νομίζω τώρα που έχουμε κλείσει 3,5 μήνες είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο αλλά αλλάζει συνεχώς, μέρα με τη μέρα, μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα, φοράμε ρούχα για εννέα μηνών παιδάκια, επτά. Τα μάτια του είναι ανοιχτά αλλά μετά τον έκτο μήνα νομίζει πως θα δείξει. Έχει μια δόση σμαραγδί”.

 

Γιοα τα επαγγελματικά της σχέδια ανέφερε:

Advertisements

“Συζητάω διάφορα, αλλά δεν είμαι σε φάση που λέω ότι θέλω οπωσδήποτε να κάνω τηλεόραση, γιατί δεν μπορώ. Θέλω να κάνω project, τα οποία μου αρέσουν, είναι και για μένα ένα κίνητρο να μαθαίνω πράγματα μέσα από τα project που αναλαμβάνω, ειδικά ότι έχει να κάνει με την μουσική, που είναι το αντικείμενο που γνωρίζω καλά, εκεί νιώθω σίγουρη. Θέλω να πιστεύω πως θα κάνω ωραία πραγματάκια στο μέλλον. Θα δούμε”.

 

thetoc.gr

Advertisements