«Δε θα το ξανάκανα»
Η Σοφία Βόσσου μιλώντας στο excellent για την δήλωση της μετά το show ότι πως δε θα συμμετείχε στο YFSF αν αποφάσιζε από την αρχή, ξέσπασε για όσα τα πράγματα που «δε σεβάστηκαν» αλλά και για τις κριτικές…

Για το YFSF: « Όχι δε θα το ξανάκανα. Δε θα το ξανάκανα γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλη η κούραση γιατί τελικά πιστεύω ότι όταν γίνονται τέτοια shows που δεν έχουν σχέση με ανταγωνισμό, δε φέυγεις – μένεις, χρειάζεται να είμαστε λίγο δίκαιοι κάποιες στιγμές και να σεβόμαστε και λίγο αυτά που έχουμε. Δεν μπορούμε όλα να τα ισοπεδώνουμε προς χάριν ενός σκεπτικού ας πούμε. Όταν παίρνεις έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στον χώρο «Χ» πράγματα, τα σέβεσαι αυτά τα «Χ» πράγματα, δεν τα εξανεμίζεις. Έχεις πάρα πολλές εκπομπές σε νούμερα να το δίνεις αυτό. Δεν είπα ότι πρέπει να ήμουν ο πρώτος τροχός, γιατί σαφώς δίνουμε τόπο στα νιάτα, έτσι δεν είναι; Έγιναν πράγματ που ήταν πολύ ακραία, δηλαδή αν τα βάλεις και δεις τι έχω κάνει μέχρι σήμερα, θα πεις δε γίνεται τώρα αυτό, στον τομέα που μπορώ εγώ να υπερασπιστώ. Επίσης θεωρώ ότι έχει αδικηθεί και η Μπέτυ Μαγγίρα.»

  Άγριες Μέλισσες - Ελένη Καρακάση: «Σε αυτήν την σκηνή, μας έπιασαν τα κλάματα. Η συγκίνησή μας ήταν αληθινή»

Για την κριτική: «Θεωρώ ότι οι δύο άνθρωποι του θεάτρου, η Μπέσυ Μάλφα και ο Αλέξανδρος Ρήγας είχαν επιχειρήματα σε αυτά που λέγαν και γνώση του αντικειμένου. Θεωρώ ότι οι άλλοι δύο κριτικές και της Κατερίνας και του Τάκη του Ζαχαράτου, πολλές φορές δεν ξέραν τι λέγαν. Στο επίπεδο του «γνωρίζω αυτό που λέω» όχι «αυτός με χωνεύει, αυτός δε με χωνεύει»

 zappit.gr