Μην χασετε

Ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα του «Φως στο Τούνελ» για το βαφτιστήρι της: «Να έρθει στη νονά του, ψυχούλα μου, ντρέπεται να γυρίσει»

Σε λυγμούς ξέσπασε μία γυναίκα στον αέρα του «Τούνελ» αναζητώντας το βαφτιστήρι της από τη Μύκονο που αγνοείται.

Advertisements

Πολλές ήταν και αυτό το βράδυ της Παρασκευής οι ιστορίες με τις οποίες καταπιάστηκε η ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, ανάμεσα σε αυτές και η πρόσφατη εξαφάνιση του μικρού Νικόλα.

 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ροής στο «Φως στο τούνελ» του MEGA, η νονά του μικρού Νικόλα βγήκε ζωντανά στον αέρα, προκειμένου να απευθύνει έκκληση για να βρεθεί το βαφτιστήρι της. Κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν για την ηλικιωμένη γυναίκα, ωστόσο, η διαχείριση της συναισθηματικής της φόρτισης.

«Αν με ακούει το παιδί, να πάρει ένα ταξί και να έρθει στη νονά του! Θα κατέβω εγώ να το πληρώσω το ταξί! Αν με ακούει… Μακάρι να με ακούει… Εγώ μένω στην Αθήνα, στην Μεταμόρφωση και δεν ξέρω τι έγινε με την αποβολή», τόνισε η νονά του μικρού αγοριού που αγνοείται από τη Μύκονο, για να ξεσπάσει σε κλάματα βλέποντας στην οθόνη την εικόνα του. «Αχ αγόρι μου! Το βλέπω τώρα. Το βλέπω, ψυχή μου».

 

«Έτσι μου είπε η μαμά του. Ότι του έβαλαν αποβολή και ντρέπεται να γυρίσει μάλλονΠήρε το καράβι από τη Μύκονο και ήρθε στην Αθήνα. Η ψυχούλα μου! Το βλέπω τώρα και δεν μπορώ! Μην το συζητάτε, βλέπω άγνωστα παιδιά και κλαίω, όχι μόνο το δικό μου το παιδί. Ψυχούλα μου, μανάρι μου. Μακάρι όλα να πάνε καλά», συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένη, η κυρία Φωτεινή.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα