Έγινε έξαλλος με τα δημοσιεύματα.

Τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες οργιάζουν και κάνουν λόγο πως ο Will Smith και η σύζυγό του Jada Pinkett έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου τους. Μάλιστα, το τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα ήθελαν τον διάσημο ηθοποιό να διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με μικρότερες συναδέλφους του.

Αυτά διάβασε και εκείνος και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεσπώντας μέσα από τη προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες δεν απαντώ σε ηλιθιότητες, αλλά, πολλοί άνθρωποι με ωθούν σε βαθιά θλίψη και με κάνουν να σκεφτώ “Τι στο καλό… Μπορώ να γίνω ηλίθιος κι εγώ!”. Έτσι, απαντάω ξανά πως η Tζέιντα κι εγώ δεν χωρίζουμε!!! Σας το υπόσχομαι, πως αν ποτέ χωρίσω την βασίλισσά μου, ορκίζομαι πως θα σας το πώς εγώ ο ίδιος!», έγραψε χαρακτηριστικά.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

faysbook.gr