Το wet hair look στα μαλλιά είναι ένα επίσημο χτένισμα που ξεχωρίζει. Πολλές celebrities μάλιστα έχουν κάνει μοναδικές εμφανίσεις σε βραβεία και κόκκινα χαλιά με το χτένισμα αυτό. Είναι ένα στυλ που αναδεικνύει υπέροχα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και μπορεί να μείνει ακάθεκτο για πολλές ώρες.

Απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια και χρόνο και είναι ιδανική λύση για τις βραδινές σου εξόδους.

Wet hair look σε ίσια μαλλιά!

Αν έχεις βαρεθεί τα απλά ίσια μαλλιά σου τότε το wet hair look θα σε εντυπωσιάσει. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κομψό χτένισμα το οποίο θα αναδείξει το πρόσωπο αλλά και το ντεκολτέ σου καθώς τα μαλλιά πέφτουν προς τα πίσω!

Κυματιστά μαλλιά με βρεγμένο εφέ!

 

 

Τι πιο σ∈ξι από κυματιστά βρεγμένα μαλλιά; Αυτό το look θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά μαλλιά δείχνει εντυπωσιακό και αισθησιακό. Με ένα τολμηρό μακιγιάζ θα είσαι μοναδική σε κάθε βραδινή σου έξοδο!

  7 tips για να περιποιείσαι τα μαλλιά σου χωρίς να τα ταλαιπωρείς

Wet hair και σε κότσους ή κοτσίδες!

 

 

Ένας όμορφος τρόπος να κάνεις ένα χτένισμα με κοτσίδα ή κότσο ενδιαφέρον είναι το να το συνδυάσεις με ένα wet look. Eάν δε έχεις πολλές φύτρες και μαλλιά που πετάνε αυτή η τεχνική θα σε βολέψει πολύ καθώς θα κρατάει σταθερά τα μαλλιά σου στη θέση που πρέπει. Το αποτέλεσμα είναι πιο καθαρό, αυστηρό και διαφορετικό!

Wet hairstyles σε κοντά μαλλιά!

 

 

Τα κοντά μαλλιά μπορούν να αναδειχθούν επίσης με ένα ωραίο wet hair look. Το τέλειο είναι ότι μπορείς να αλλάξεις εντελώς στυλ αλλάζοντας την χωρίστρα σου. Όποιο και να είναι το κούρεμα σου μπορείς να πας τα μαλλιά σου πίσω, να κάνεις χωρίστρα στη μέση ή και στο πλάι και να δείχνεις εντελώς διαφορετική και φρέσκια!

ΠΗΓΗ