Τα πλάνα που κόπηκαν από το επεισόδιο των battles!
Ο πρώην διαγωνιζόμενος του The Voice 2 Απόστολος Μελής βρέθηκε στο Happy Day και αποκάλυψε στους παρουσιαστές όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από το battle του με τον Δημήτρη Λιόλιο.

Ο Αντώνης Ρέμος είχε ασκήσει έντονη κριτική στον διαγωνιζόμενο και στην blind audition καθώς ο Απόστολος Μελής είχε ερμηνεύσει τραγούδι του Αντώνη Βαρδή. Βασιζόμενος σε αυτό και στα όσα έγιναν, ο διαγωνιζόμενος ισχυρίζεται πως ο τραγουδιστής επηρεάσε τη Δέσποινα Βανδή και πως ο ίδιος δεν ήταν αντικειμενικός υποστηρίζοντας τον φίλο του Δημήτρη Λιόλιο.

«Δεν είχε κάποιο σοβαρό αντικειμενικό κριτήριο για εμένα ο Αντώνης Ρέμος. Και στο blind πάλι προσπαθούσε να επιχειρηματολογήσει. Το έψαχνε από εδώ, το έψαχνε από εκεί, δεν του άρεσε. Δεν του άρεσε να λέμε και Βαρδή από ότι διαπιστώσατε. Ήταν πολύ σκληρός στην κριτική του. Παίζει ένα ρόλο για το τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Υπήρχε ένα στιγμιότυπο το οποίο κόπηκε. Πήρε time out η Δέσποινα, ζήτησε τη βοήθεια του Γιάννη και αυτό δεν το έδειξαν. Όπως δεν έδειξαν και δύο άλλα πολύ σημαντικά πλάνα. Με το που είπε ο Αντώνης «επειδή είναι φίλος μου και τον αγαπάω επιλέγω τον Δημήτρη» ακριβώς αυτές οι λέξεις, γύρισε ο Γιώργος Λιάγκας και του είπε «δεν είναι σωστό το κριτήριο αυτό, η φιλία σας να είναι το κριτήριο που θα περάσει ο Δημήτρης». Το δεύτερο… είχα ενάμιση λεπτό να διαπραγματευτώ και ζητάω να πω ένα τραγούδι α καπέλα και λέει ο Γιώργος Λιάγκας «αυτό είναι άδικο» όμως σε προηγούμενο είχε δώσει την ευκαιρία και απλά δεν ήθελε εκείνος. Εγώ που το ζήτησα, δεν μου την έδωσαν την ευκαιρία.»

 zappit.gr