«Το λάθος αυτό που έγινε ήταν στη δική μου σειρά του τραγουδιού. Η Angel έκανε μια κραυγή που δεν ήταν μέσα στην πρόβα κι εμένα με έβγαλε στο τέλος. Δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο»…
Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την κριτική της Δέσποινας Βανδή στην Πατρίτσια Άμπραχαμς για τη μονομαχία της με την Angel στο “Voice”, η παίκτρια έδωσε την απάντησή της μέσα από το “Πρωινό”. Η Πατρίτσια υποστήριξε ότι η “κραυγή” της στην αρχή ήταν από το άγχος της και ότι το ίδιο έπραξε και η συμπαίκτριά της στο τέλος, ενώ πέταξε τα βέλη της στη Δέσποινα Βανδή μιλώντας για “ξεκατίνιασμα”.

«Τη λέξη αντιεπαγγελματισμός την έμαθα τώρα. Δεν έπραξα εγώ κάτι τέτοιο. Όταν ξεκίνησε το τραγούδι έπαθα black out και λέω “τι κάνω τώρα”; Και βγήκε αυτή η κραυγή. Δεν ήταν προγραμματισμένο. Το λάθος αυτό που έγινε ήταν πάνω στη δική μου σειρά, δεν ήταν πάνω στη σειρά της συμπαίκτριάς μου. Παρακάτω στο τραγούδι, η ίδια έκανε μια κορώνα που δεν ήταν μέσα στην πρόβα κι εμένα με έβγαλε στο τέλος. Δεν είπα τίποτα επειδή είμαι επαγγελματίας. Δεν μπορεί κάποιος να μιλήσει για τον χαρακτήρα κάποιου χωρίς να τον ξέρει. Ο κόσμος έχει βαρεθεί τα ξεκατινιάσματα. Δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πατρίτσια.

  Σοφία Μουτίδου: Αντιδράσεις για το τελευταίο της βίντεο για τους ομοφυλόφιλους – Τι απαντά σε όσους της επιτέθηκαν

«Επειδή σέβομαι τη Δέσποινα, δεν είπα τίποτα…», είπε η παίκτρια και διευκρίνησε: «Εμείς, όταν κάναμε την πρώτη πρόβα, πρότεινε η συμπαίκτριά μου να κάνουμε πρόβες μαζί και τα λόγια της κ. Βανδή ήταν: “Ο καθένας το τραγούδι του και σπίτι του”.»

zappit.gr