Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που λάμβανε για τον ρόλο της «Ηρούς» στη σειρά «Λόγω Τιμής».

 

Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1», όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις σπουδές της και την κόρη της.

«Από μικρή με μαγνήτιζε το να γίνω ηθοποιός. Μπήκα στην Πάντειο, αλλά δεν παρακολούθησα τη σχολή. Πέρυσι έγινα ξανά φοιτήτρια στη θεατρολογία και είμαι συνεπής» είπε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη.

Για τη σειρά «Λόγω Τιμής» και την «Ηρώ», την οποία υποδυόταν τότε, σχολίασε: «Όταν μου έγινε η πρόταση για το “Λόγω Τιμής” ήμουν αρκετά σκεπτική. Το έκανα και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Είχα πολλά αρνητικά σχόλια τότε από τον κόσμο, ήταν αδιανόητο. Ο κόσμος με έβριζε, με έβρισκε τρομερά αντιπαθητική, ως Ηρώ. Μου έλεγαν ότι φέρομαι άσχημα στον Άλκη και ότι είμαι στρίγγλα. Ο ρόλος της Ηρούς είχε φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς».

Advertisements

 

Κλείνοντας, η Βίκυ Βολιώτη ανέφερε: «Η οικογένεια και το παιδί είναι μια απόφαση ζωής. Ο σύζυγός μου ήθελε πολύ ένα παιδί, εγώ δεν το ονειρευόμουν. Όταν ο σύζυγός μου μού είπε για το παιδί, του είπα ότι θα μου άρεσε να υιοθετήσουμε. Με την κόρη μου έγινα καλύτερος άνθρωπος, μακάρι να είμαι η μαμά που επιθυμεί και θέλει».

Advertisements