Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Advertisements

Πρόσφατα, δημοσίευμα του ένθετου «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ανέφερε πως η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς, ετοιμάζουν την βάπτιση της κορούλας του, η οποία θα γίνει στις αρχές του Καλοκαιριού, δίπλα στη θάλασσα, σε κλειστό κύκλο.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν σε έξοδό της, το βράδυ της Τρίτης 29 Μαρτίου, και διέψευε τα όσα γράφτηκα σχετικά με το Μυστήριο.

«Αυτό είναι παραφιλολογία! Δεν έχουμε σκεφτεί τίποτα, ούτε πότε, ούτε πως, ούτε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά, και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε το Καλοκαίρι. Για πιο μετά νομίζω. Η βάπτιση θα είναι σε πιο ανοιχτό κύκλο, αλλά δεν προλαβαίνουμε με τίποτα το Καλοκαίρι».

Aκόμα, απαντώντας στα «πυρά» που δέχθηκε για την φωτογραφία με τα γαλλικά παραμύθια που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια δήλωσε: «Αυτά τα πράγματα είναι μικρά σχόλια και δεν πρέπει καν να λέγονται γιατί αφορούν ένα βρέφος», και συνέχισε επισημαίνοντας: «Η φίλη μου η καλή, που θα την βαπτίσει, ζει στο Παρίσι. Τι να κάνουμε; Αυτά τα δώρα της έστειλε, αυτά έχουμε στο σπίτι».

Advertisements

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

faysbook.gr

Advertisements