Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι πανέτοιμοι να υποδεχτούν τον πιο γιορτινό μήνα του έτους, έχοντας ολοκληρώσει την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού.

 

Το πρωί της Τρίτης 29 Νοεμβρίου η γνωστή ηθοποιός ανέβασε στο instagram φωτογραφία με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο να τοποθετεί την κορυφή στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο ξεκίνησαν από το χάραμα να στολίζουν, όσο ακόμα ο γνωστός chef κοιμόταν.

«Τον ξυπνήσαμε γλυκοχάραμα να βάλουμε το αστέρι όλοι μαζί», έγραψε στο instagram η Βάσω Λασκαράκη η οποία ετοιμάζεται για τις φετινές γιορτές με την οικογένειά της.

«Μέχρι τον Νοέμβριο είμαστε χωριστά με τον Λευτέρη. Η απόσταση σίγουρα κρατάει ένα σασπένς κι αυτό γιατί περιμένουμε τις Παρασκευές και τις σχεδιάζουμε ανάλογα κάθε φορά. Αν ήμασταν συνέχεια στο ίδιο σπίτι μαζί, μπορεί να μην κάναμε όλα αυτά που κάνουμε. Ίσως βαραίνεις λίγο περισσότερο. Αυτό βέβαια δεν είναι κανόνας αλλά συμβαίνει συχνά στο πλαίσιο της ρουτίνας», είχε αναφέρει η Βάσω Λασκαράκη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Advertisements

Δες παρακάτω το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού:

 

tlife.gr

Advertisements