Ποια είναι η νέα διατροφική μανία που λατρεύουν οι celebrities;

Όλες όσες παρευρέθηκαν στα Golden Globes είχαν παραγγείλει τα φορέματα τους και τις Haute Couture δημιουργίες τους αρκετούς μήνες πριν καν ανακοινωθεί η τελική ημερομηνία της τελετής. Που να ήξεραν όμως ότι μόλις 13 ημέρες μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα έπρεπε να χωρέσουν ξανά στα εφαρμοστά φορέματα υψηλής ραπτικής τους;

Κάπως έτσι την πάτησε και η Τζούλιαν Μουρ η οποία εξομολογείται ότι στις γιορτές το «έριξε έξω» και πήρε κάποια παραπάνω κιλάκια! Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι τόσο άδικο. Οι Χρυσές Σφαίρες γίνονται μόλις 13 ημέρες μετά το τέλος των διακοπών των Χριστουγέννων. Σταμάτησα να τρώω και να πίνω μετά την 1η Ιανουαρίου. Οπότε δοκίμασα μια αποτοξίνωση με χυμούς! Δεν το είχα ξανακάνει, αλλά ήμουν απελπισμένη!».

Το νέο diet trend λοιπόν είναι ένα διατροφικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης που επιτρέπονται μόνο χυμοί. Οι χυμοί αυτοί είναι ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φυτικές ίνες και άμεσα απορροφήσιμοι από τον οργανισμό. Κάθε μπουκάλι που στέλνουν οι εταιρίες περιέχει 2,5 κιλά λαχανικά, φρούτα και μυρωδικά και αναπληρώνει ένα πλήρες γεύμα.

Κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης μπορείς να φας λαχανικά καθώς και σούπες και το maximum που πρέπει να ακολουθήσεις αυτό το πρόγραμμα είναι 3-5 ημέρες.

Η Τζούλιαν Μουρ πάντως έδειχνε για ακόμη μια φορά πιο κομψή από ποτέ και σίγουρα κατάφερε να επαναφέρει τη σιλουέτα της μετά την κραιπάλη των εορτών!

faysbook.gr