Την πρώτη της φωτογράφιση μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της έκανε η Τζέσικα Σίμπσον. Η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μίλησε στο περιοδικό Redbook για τη διατροφή της και για το πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Η Τζέσικα αποφάσισε μετά τη γέννηση του παιδιού της να επιστρέψει στο φυσιολογικό της βάρος με τους δικούς της όρους. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε στη συνέντευξή της: “Ποτέ δεν ακούω τι λένε οι γύρω μου. Είναι γελοίο και άδικο. Νομίζω πως κάθε γυναίκα που είναι έγκυος και δημιουργεί μία νέα ζωή μπορεί να τρώει ό,τι θέλει και όσο θέλει αρκεί να είναι υγιής. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω τα media να χαλάσουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου”.

Η σχεδιάστρια κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της ακολουθώντας το πρόγραμμα γνωστής εταιρίας αδυνατίσματος ενώ είχε ακόμα μία βοήθεια για να τα καταφέρει. Ξεκίνησε να περπατάει και να είναι συνεχώς στο πόδι όταν άρχισε η κόρη της να περπατάει.

Την πρώτη μέρα της δίαιτας δυσκολευόταν να σηκωθεί από τον καναπέ και να μπει σε κίνηση. Είχε μία συγκεκριμένη ρουτίνα που έπρεπε να ακολουθεί καθημερινά και όλα κύλησαν πολύ ομαλά και εύκολα.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην τρίτη φάση της δίαιτάς της και έχει χάσει τα περισσότερα κιλά. Καθημερινά το διαιτολόγιό της περιλαμβάνει τα εξής: δύο χυμούς smoothies, δύο σνακ και ένα γεύμα ενώ στην τέταρτη και τελευταία φάση θα τρώει: ένα smoothie, δύο σνακ και δύο γεύματα. Δύο φορές την εβδομάδα επιτρέπεται να τρώει ό,τι θέλει για βραδινό ή μεσημεριανό.

Σε όλη αυτή τη διάρκεια της προσπάθειάς της να χάσει τα περιττά κιλά ο αρραβωνιαστικός της, Έρικ Τζόνσον, ήταν δίπλα της και τη στήριζε. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό και για το πώς καταφέρνει να διατηρεί τη σχέση της με τον σύντροφό της: “Έχω μάθει ότι μερικές φορές η αγάπη δεν είναι αρκετή. Μπορεί να έχεις βρει την αδερφή ψυχή σου και να είσαι τρελά ερωτευμένη με κάποιον αλλά αυτό δεν είναι πάντα αρκετό. Πρέπει το ζευγάρι να μπορεί να αντιμετωπίζει τα πράγματα από κοινού και να επικοινωνεί. Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν με πληγώνει το ότι ο Έρικ είναι ο πιο καυτός άντρας που έχω δει ποτέ και πιστέψτε με δείχνει υπέροχος και όταν είναι γυμνός!”.

faysbook.gr