Την Τζεφ Μοντάνα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη, το πρωινό της Τετάρτης, με αφορμή τη συνέχιση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη όπου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον δεύτερο μηνυτή του καθώς και την προσωπική της εμπειρία.

Advertisements

 

«Το παιδί που θα καταθέσει στην δίκη αυτή τη φορά, το γνώρισα στο δικαστήριο και μόνο που σκέφτομαι τι έχει να περάσει με όλα αυτά που θα ακούσει και εντός αλλά και εκτός δικαστηρίου, με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό. Είναι σεφ, είναι νέο παιδί ακόμα, δεν έχει διαμορφώσει την προσωπικότητα και δεν έχει την αυτοπεποίθηση που έχω εγώ σήμερα και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να μπει και να καταθέσει για μία ιστορία στην οποία, ένας ανώμαλος, διεστραμμένος, μεσήλικας άνδρας, παραβίασε την ιδιωτικότητά του, εξοργίζομαι», τόνισε η Τζεφ Μοντάνα.

Σχετικά με μία ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια, αναδημοσιεύοντας μία φωτογραφία του Δημήτρη Λγνάδη όπου κρατάει καραμέλες, υποστήριξε: «Ακριβώς αυτό ήταν. Με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια και μαζί με τον Ρουβά και όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως δέλεαρ στα παιδιά, έκανε και αυτό, το οποίο είχε και αυτό μία επίπτωση στην ψυχολογία και στην αποπλάνηση ενός ανηλίκου».

Advertisements

Όσον αφορά τη μήνυση-καταγγελία που ακούστηκε ότι θα γίνει στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών για τον Αλέξη Κούγια, η Τζεφ Μοντάνα ξεκαθάρισε: «Φυσικά και έχει γίνει και καταγγελία και μήνυση σε διάφορε σωματεία, αυτό όμως αφορά τον κ. Κούγια και εγώ μαζί του έχω τελείως αντίθετο σύστημα αξιών.

 

 

Advertisements