Βλέπεις ευτυχισμένα ζευγάρια και αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό τους; Πιστεύεις ότι θα στο αποκαλύψουν; Αποκλείεται. Είναι όμως τόσο ερωτευμένα όσο ήταν στον πρώτο χρόνο, στον δεύτερο και ας κοντεύουν 8 χρόνια μαζί. Τι σημασία έχει; Ο χρόνος περνάει γρήγορα γι αυτούς. Θέλεις και εσύ να κάνεις το ίδιο; Δημιούργησε κάποια μυστικά τα οποία θα χτίσουν την οικειότητα μεταξύ σας. Δοκιμάστε τις παρακάτω συμβουλές όπου θα καλλιεργήσουν στη σχέση σας την αίσθηση του «εμείς» και θα σε κάνουν να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου. Και ποια είναι αυτά;

Advertisements

1. Γιορτάστε ειδικές επετείους

Μπορεί να είναι η μέρα που συναντηθήκατε για πρώτη φορά, το πρώτο σας ραντεβού, το πρώτο σας φιλί, το πρώτο σας κατοικίδιο, η μέρα που ανακάλυψες ότι είσαι έγκυος. Το θέμα είναι ότι δεν θα ξέρει κανένας άλλος τι γιορτάζετε. Γιατί; Γιατί αυτό είναι που θα σας δέσει σαν ζευγάρι για εκείνα τα μικρά πράγματα τα οποία μοιράζεστε καθημερινά. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των επετείων είναι ότι πυροδοτούν το ζευγάρι με τις ευτυχισμένες αναμνήσεις τις οποίες έχετε μοιραστεί και θυμίζει και στους δύο τους λόγους όπου ερωτευτήκατε.

2. Συνομιλίες με κωδικούς

Μπορεί για παράδειγμα να σε λέει ένα μικρό ζωάκι που είναι πολύ γλυκό. Μπορεί να σου φαίνεται ανόητο όλο αυτό και να σε γυρίζει πίσω στα εφηβικά σου χρόνια να ξέρεις όμως ότι έχει την πλάκα του γιατί αυτόματα ο χώρος θα γεμίσει με θετικές σκέψεις και θα νιώσεις την αγάπη του. Στη συνέχεια δοκίμασε το αυτό με κόσμο. Μπορεί να είναι μια ολόκληρη φράση ή ένα βλέμμα, ένα αστείο μεταξύ σας ή το οτιδήποτε. Βρείτε κοινούς κώδικες επικοινωνίας που θα σας κάνουν να γελάτε και μην αποκαλύψετε ποτέ τι σημαίνει στους γύρω σας.

Advertisements

3. Όχι στις εκδηλώσεις αγάπης στα social media

Είναι οκ να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία μαζί του όμως η μετάδοση πληροφοριών για το καταπληκτικό βράδυ που περάσατε μαζί σε συνδυασμό με τη selfie σας αγκαλιά στο κρεβάτι δεν είναι. Τι είναι πιο σημαντικό; Το πάθος με τον σύντροφο σου ή η έγκριση της σχέσης σου από τους social φίλους σου; Υποθέτω το πρώτο. Το εντυπωσιακό είναι ότι σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε τις περισσότερες φορές οι αναρτήσεις στο facebook γίνονται όχι γιατί απλά θέλεις να τα μοιραστείς αλλά επειδή είσαι ανασφαλής για τη σχέση σου.  Η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής αποτελεί προϋπόθεση για την οικειότητα.

agapimono.gr

Advertisements