Ίσως από τα πιο δύσκολα χρώματα που θα μπορούσες να επιλέξεις για την ανοιξιάτικη περίοδο, αφού -δικαίως μεν- θεωρείται μουντό και κάπως στενάχωρο.

Κι όμως, όλες οι βιτρίνες και όλα τα sites έχουν γεμίσει με μουσταρδί ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και σαν άλλο τραγούδι που δεν σου άρεσε στην αρχή αλλά μετά από 100 φορές που το άκουσες, «κόλλησε» στο μυαλό σου, έτσι και τώρα, αρχίζεις να βρίσκεις καλά στοιχεία στο χρώμα αυτό.

Αρχικά είναι μια αρκετά ιδιαίτερη απόχρωση, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling για να εντυπωσιάσει και αυτό είναι κάτι που του δίνει αρκετούς πόντους.

Στη συνέχεια, μπορείς να μην το επιλέξεις ως main απόχρωση του outfit σου και με μια μικρή πινελιά, να ξεχωρίσεις.

Cargo pants σε μουσταρδί, ή αλλιώς το απόλυτο trend.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Έχουμε αναφερθεί στο πόσο κορυφαία τάση είναι φέτος αυτού του είδους τα παντελόνια και στο συγκεκριμένο χρώμα δε, από εμάς παίρνει άριστα δέκα.

Πουκαμισάκι, τύπου καπαρντινέ που θα βρεις παντού, αφού συνδυάζεται ωραιότατα με jean παντελόνι, χακί ή ακόμα και σε ένα όπως αυτό της φωτογραφίας, που είναι σε πολύ κοντινή απόχρωση.

Και πάμε λίγο να ρισκάρουμε. Για εκείνες που τολμούν περισσότερο, ένα total σύνολο σε honey-mustard δεν είναι υπερβολικό, αφού, όσο και αν δεν το πιστεύεις, είναι ένα αρκετά ήσυχο χρώμα σε μεγάλη επιφάνεια.

Μουσταρδί παντελόνι και αντίστοιχη καπαρντίνα, που θα απογειωθεί, αν το φωτίσεις από μέσα, με ένα εξαιρετικά απλό λευκό φανελάκι.

Το συγκεκριμένο σχέδιο μπότας με τα λουράκια, σαν να είναι πέδιλο με καλτσάκι, θα το δεις πολύ αυτή την άνοιξη, ακόμα και αν από εμάς δεν παίρνει θετική ψήφο.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Ως χρώμα σε παπούτσι, όμως, το μουσταρδί, μπορεί να μετατρέψει ένα «αδιάφορο» look, σε in fashion.

Και αυτό, κάτι λέει.

Της Μάρως Καρούση 

Πηγή