Ο Στάθης Μαντζώρος, ο «Παντελής» από τον Σασμό, σε συνέντευξη που δίνει στο Happy Day μίλησε για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του σε ηλικία 2 ετών .

Advertisements

Ο τηλεοπτικός Παντελής της σειράς Σασμός, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έγινα πατέρας στα 38. Το πήρα μεγάλος απόφαση. Έχω δύο παιδιά, αγόρια και τα δύο, 9 και 6 ετών. Στο πρώτο παιδί, στον Γιάννο, υπήρχε το άγχος γιατί ήταν όλα άγνωστα. Έγινα και αγχωτικός και υπερπροστατευτικός. Όταν γεννήθηκε ο Αλέξανδρος τα πράγματα ισορρόπησαν».

 

“ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ”

«Όταν ήταν ο πρώτος μου γιος μικρός, νομίζω 2 ετών, έπαθε εγκολεασμό και το παιδάκι ήταν σχεδόν αναίσθητο. Από τον να τον πάρω και να το πάω στο Παίδων, πραγματικά ζορίστηκα πάρα πολύ. Ζορίστηκα πάρα πολύ και μέσα μου και έξω μου και όλα. Τέλος καλό όλα καλά, αλλά αυτό ήταν μια έντονη εμπειρία, δυσκολεύτηκα Τι προσευχές… δεν μπορείς να φανταστείς τι έπαθα εκείνη την ημέρα. Παρ’ όλα αυτά, κατά τη διάρκεια της εξέτασης με υπέρηχο στο εντεράκι του, αποκολλήθηκε το έντερο και επανήλθε μόνο του» .

Advertisements

 

 

Advertisements