Ποια απόχρωση θα φοράμε με το που αρχίσουμε να μαυρίζουμε. 

Mπορεί να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει πλήρως αλλά οι μέρες που θα καθόμαστε χαραλά κάτω από τον ήλιο έχουν σχεδόν φτάσει.

Αυτό σημαίνει ότι μαζί πλησιάζει και το πολυπόθητο μαύρισμα που όλες θέλουμε κάθε καλοκαίρι, αφού όλα δείχνουν πιο όμορφα επάνω σε μια tanned επιδερμίδα.

Φυσικά, αυτό εφαρμόζεται και στο κομμάτι του στιλ, αφού υπάρχει μια συγκεκριμένη απόχρωση η οποία δείχνει υπέροχη επάνω σε ένα μαυρισμένο σώμα. Αυτή δεν είναι άλλη από το dusty pink, την πιο γυναικεία εκδοχή του κλασικού girly χρώματος που όλες αγαπάμε αλλά ίσως διστάζουμε να φορέσουμε στην έντονη εκδοχή του.

Αν λοιπόν δεν είστε λάτρεις του τόσο απαλού ροζ αλλά θέλετε να υιοθετήσετε αυτή την τάση, έχετε την καλύτερη αφορμή για να το κάνετε. Συνδυάστε κομμάτια σε λίγο πιο σκούρο ροζ με μαυρισμένη επιδερμίδα και θα δείτε πόσο εντυπωσιακή θα γίνει η εμφάνισή σας.

Συνδυάστε το με ρούχα σε πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως το μαύρο, για ένα κοντράστ που θα φέρει και την απαραίτητη ισορροπία.

Μπορείτε άνετα να το ταιριάξετε και με denim κομμάτια, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο girly αλλά και όσο casual πρέπει.

Μπορείτε άνετα να το ταιριάξετε και με denim ή πιο αθλητικά κομμάτια, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο girly αλλά και όσο casual πρέπει.
Στραφείτε στη λύση του total look, για εκείνες τις περιπτώσεις που θέλετε να δημιουργήσετε statement χωρίς όμως να δείχνει υπερβολικό.

Πειραματιστείτε με τις υφές και επιλέξτε το συγκεκριμένο χρώμα σε metallic εκδοχή, σε σατέν ή σε suede. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο μοναδικό που θα σας ενθουσιάσει.

jenny.gr