Το 2022 έφτασε και σίγουρα θα αναρωτιέστε ποια θα είναι η απόχρωση μαλλιών που θα θέλουν όλες να κάνουν τη νέα χρονιά.

Advertisements

Παρακάτω θα δείτε ποια βαφή θεωρούμε ότι θα είναι περιζήτητη το ᾽22, μιας και ήδη προτιμάται από τις περισσότερες trendsetters.

 

Κι αυτή δεν είναι άλλη από μια γήινη χάλκινη βαφή, ή αλλιώς το χρώμα του κόκκινου πηλού, που παίρνει πολλούς διαφορετικούς υποτόνους για να ταιριάξει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και κάθε χρώμα μαλλιών. Με λίγα λόγια, το gigner και το strawberry blonde που ήταν πολύ in το ᾽21 δεν θα᾽ναι οι μόνες αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστούν φέτος στα μαλλιά, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα φύγουν απ᾽το προσκήνιο. Οποιαδήποτε κόκκινη και χάλκινη βαφή επιλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: Θα είσαι σίγουρα μέσα στα trends.

Από την πάντα ορκισμένη κοκκινομάλλα ηθοποιό Jessica Chastein, μέχρι την Gigi Hadid και την Kristen Stewart που το υιοθέτησαν μόλις πριν λίγους μήνες (η καθεμιά εντάσσοντάς στο στο δικό της προσωπικό στιλ), οι γυναίκες που το έχουν αγαπήσει είναι πολλές.

Advertisements

 

 

 

Advertisements

 

Μάλιστα, κάποιες αποχρώσεις δείχνουν ακόμα καλύτερες μετά από κάποια λουσίματα, που το bold χρώμα έχει αρχίσει να φεύγει. Το ιδανικό είναι να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου κομμωτή ώστε να βρεις ποιος ακριβώς υποτόνος σού ταιριάζει – γιατί σίγουρα υπάρχει κάποιος.

 

Advertisements

 

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements

 

Advertisements