Είναι γνωστό ότι η σύγχρονη ζωή είναι απαιτητική και πολλές φορές προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, αδειάζουμε ενεργειακά και αγχωνόμαστε.

Advertisements

 

Για αυτό και είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε πάντα τον χρόνο για να χαλαρώνουμε και να φορτίζουμε τις μπαταρίες μας.

Πάμε όμως να δούμε τι έχει να πει η Αστρολογία και πιο συγκεκριμένα τι επιλέγουν τα ζώδια, όταν θέλουν να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν.

 

Κριός

Ο Κριός χαλαρώνει με την παρέα φίλων, μια που είναι πολύ κοινωνικός και εξωστρεφής. Δεν του αρέσει να μένει μόνος, είναι αρκετά ανοιχτός σε παρέες και νέες γνωριμίες.

Advertisements

Ταύρος

Ο Ταύρος χαλαρώνει μόνο με τους αγαπημένους τους και ένα ποιοτικό γεύμα, μια που είναι καλοφαγάς και από τη φύση του αγαπησιάρης. Χαλαρώνει συχνά μέσα στην μέρα.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι πάντα χαλαρός, ενώ παραδόξως είναι πάντα σε κίνηση και πολυάσχολος.  Γενικά όμως χαλαρώνει σερφάροντας στο διαδίκτυο, διαβάζοντας και φυσικά μιλάει πολύ στο τηλέφωνο.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος χαλαρώνει με την οικογένεια του, βρίσκει δηλαδή πάντα το χρόνο να περνάει με τους δικούς του και κυρίως τα παιδιά του. Μαγειρεύει συχνά και ασχολείται με τη διακόσμηση του χώρου του.

 

Advertisements

Λέων

Ο Λέων χαλαρώνει με τον eρωτα φλερτάρει ασύστολα αυτό το παιδί και μόνο έτσι χαλαρώνει και διώχνει τις σκοτούρες, από το μυαλό του. Βέβαια είναι πολύ δημιουργικός, ακόμα και όταν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.

Παρθένος

Ο Παρθένος χαλαρώνει με τις δουλειές του σπιτιού, ναι είναι αλήθεια, έχει μανία με την καθαριότητα και μπορεί να ασχολείται ώρες με το χώρο του. Επίσης, παθιάζεται και με τις εναλλακτικές θεραπείες.

 

Ζυγός

Advertisements

Ο Ζυγός χαλαρώνει με το ταίρι του και βέβαια πάντα ένα ρομαντικό γεύμα είναι αυτό που θα επιλέξει. Όμως ακολουθεί τη μόδα, μετά μανίας και χαλαρώνει ξοδεύοντας τα χρήματα του για τον καλλωπισμό του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός χαλαρώνει με το σeξ, ναι έτσι διώχνει το άγχος και την αρνητική ενέργεια. Επίσης, συμμετέχει σε εναλλακτικές εκδηλώσεις, πηγαίνει σε μέντιουμ.. και γενικά ασχολείται με τη μεταφυσική.

Τοξότης

Ο Τοξότης χαλαρώνει με ταξίδια και πάντα θα επιλέξει ένα μακρινό προορισμό για να φορτίσει μπαταρίες μια που του αρέσει να μιλάει με κόσμο διαφορετικής κουλτούρας.

 

Αιγόκερως

Advertisements

Ο Αιγόκερως χαλαρώνει με τη δουλειά του, ακόμα και όταν δεν εργάζεται, είναι δηλαδή εκτός ωραρίου, θα πάρει δουλειά και στο σπίτι. Έτσι αισθάνεται ασφαλής.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος χαλαρώνει συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς και η ενασχόληση με την πολιτική, τον ανεβάζει στα ύψη.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες χαλαρώνουν γράφοντας ποιήματα, πηγαίνοντας στον κινηματογράφο, στο θέατρο και γενικά κάνοντας κάτι καλλιτεχνικό. Επίσης χαλαρώνουν με τον ύπνο ή κοιτώντας απλά το ταβάνι του δωματίου τους!

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements