Το σχήμα του προσώπου σου δείχνει πολλά για την προσωπικότητά σου. Από την αρχαιότητα, η ανάγνωση προσώπων ή η φυσιογνωμία έχει χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος για την απόκτηση γνώσης της προσωπικότητας, των ατομικών χαρισμάτων και των προσωπικών σχέσεων.

Advertisements

Το σχήμα του προσώπου σου μπορεί να θεωρηθεί ως ένας χάρτης του χαρακτήρα και ολόκληρης της ζωής σου.

Δες παρακάτω 6 κλασικούς τύπους σχημάτων προσώπου και μάθε τι σημαίνουν!

 

Advertisements

 

ΟΒΑΛ  

Το άτομο που έχει αυτό το σχήμα ξέρει πάντα τι να πει σε μια δεδομένη κατάσταση και μπορεί να κάνει τους άλλους να αισθάνονται ήσυχοι, ευπρόσδεκτοι και άνετα. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να κολλάει πολύ στο τι να πει, καθώς θέλει να είναι το σωστό, επειδή το νοιάζει τι σκέφτονται και τι πιστεύουν οι άλλοι για αυτό.

 

Advertisements

ΜΑΚΡΥ 

Οι άνθρωποι με αυτό το σχήμα προσώπου είναι αρκετά προσανατολισμένοι στις λεπτομέρειες και θέλουν να κάνουν τα πάντα με τον δικό τους τρόπο. Επίσης, η δουλειά τους επιδιώκουν να είναι κορυφαίας ποιότητας. Η ακρίβεια είναι ένα άλλο από τα χαρακτηριστικά τους, και φαίνεται ιδιαίτερα στα λόγια τους. Μπορούν να επικοινωνήσουν πολύ καλά. Ωστόσο, μερικές φορές ασκούν αυστηρή κριτική ή έχουν αιχμηρή γλώσσα.

 

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ  

Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το είδος προσώπου είναι επικοινωνιακοί, ευγενικοί και γενναιόδωροι. Βάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους, αλλά τις περισσότερες φορές προσελκύουν ναρκισσιστές και συχνά καταλήγουν να μην παίρνουν αυτό που θέλουν από μια σχέση. Στο τέλος, αυτοί οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι δίνουν πάρα πολλά και ότι δεν πρέπει να βάζουν σε προτεραιότητα στους άλλους.

 

Advertisements

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 

Τα άτομα που έχουν αυτό το σχήμα προσώπου πιστεύεται ότι είναι αρκετά έξυπνα και αναλυτικά. Η Jean Haner, μια συγγραφέας που έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα σχήματα του προσώπου, υποστηρίζει ότι αυτός είναι χαρακτηριστικός για άτομα που αναλαμβάνουν μεγάλα έργα, λόγω της αντοχής τους.

 

ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ 

Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το σχήμα προσώπου έχουν απίστευτη εσωτερική δύναμη. Αν θέλουν να πετύχουν κάτι και αν βάλουν κάποιο στόχο, θα τον κυνηγήσουν, μέχρι τελικής πτώσης. Η δύναμή τους είναι εσωτερική και δεν πρέπει να την μπερδεύουμε με την αντοχή. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επίσης αρκετά διαισθητικοί και αρκετά δημιουργικοί. Αν θέλουν κάτι, γίνονται πολύ πιεστικοί.

 

Advertisements

ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ

Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το σχήμα προσώπου συνήθως κυνηγούν τις υψηλές θέσεις και τις μεγάλες ευθύνες. Όσο πιο κοντά είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο στην κορυφή, τόσο πιο αυταρχικό γίνεται με τους άλλους. Επίσης, όμως πιστεύεται ότι όσοι έχουν τριγωνικό σχήμα προσώπου είναι και οι πιο επιτυχημένοι.

 

astrology.gr

 

Advertisements

 

 

Advertisements