Μην χασετε

Τι αποκάλuψε η Νατάσα Θεοδωρίδου για τις κόρες της στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά

Μια υπέροχη συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου παρακαλουθήσαμε σήμερα στην πρεμιέρα τησ εκπομπής Πρωινό μας, της Φαίης Σκορδά.

 

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τις κόρες της καθώς και αν είναι ερωτευμένη.

«Δεν είναι περίεργο το ότι οι κόρες μου έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες. Εγώ λέγομαι Θεοδωρίδου, η μεγάλη μου κόρη Μπέτα και η μικρή Φουστάνου. Αν βγούμε εκτός Ελλάδος, δεν θα καταλάβει κανείς ότι είμαστε μαμά και κόρες. Το ότι παντρεύτηκα δύο φορές και δεν πήγε καλά, δεν έχει καμία σημασία», δήλωσε αρχικά η πολυαγαπημένη Νατάσα.

Advertisements

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε πως «η μόνη μου έγνοια ήταν να έχω υγιή παιδιά, να είναι άνθρωποι με μεγάλη καρδιά. Ήμουν πολύ τίμια με τα παιδιά μου, τους είχα πει ότι το τραγούδι είναι η ζωή μου και δεν θα το αφήσω πίσω για κανέναν λόγο».

 

Πρόσθεσε:

«Όταν χώρισα με τον Ανδρέα, ήρθε η θεία μου κι έμεινε μαζί μου για 13 χρόνια. Ήταν τα 13 πιο ωραία χρόνια της ζωής μου. Θα έλεγα ένα τεράστιο ευχαριστώ στη θεία Κούλα. Συγκινούμαι πάρα πολύ», πρόσθεσε.

Advertisements

Τέλος, αν είναι ερωτευμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε ότι «τον έρωτα τον ζω με χίλια, δεν φοβάμαι να πληγωθώ. Για μένα ο έρωτας είναι να δεις κάποιον, να σου γεννηθούν συναισθήματα και όταν τον αγγίξεις να πεις, εδώ είμαστε. Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελα πολύ».

 

mag.sigmalive.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα