Για όλους και για όλα μίλησε ο Θάνος Καλλίρης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε, στα παιδιά του, στην πολυσυζητημένη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε την περίοδο της πανδημίας.

Advertisements

 

«Με την πανδημία πέρασα οικονομικό, ψυχολογικό πατατράκ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Ένιωσα να φλερτάρω με την κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω κάτι για να κοιμηθώ», περιέγραψε ο Θάνος Καλλίρης.

Μιλώντας για την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού στις αρχές των ’90s, ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε ότι: «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία στο σπίτι. Αυτή τρελαινόταν με τις θαυμάστριες, το περνούσα στο χιούμορ. Δεν με τρέλαινε αυτή η ζήλεια. Της έλεγα, δεν θα με κλέψουνε αυτές από εσένα. Αν δεν περνούσαμε ωραία ούτε πεντέμισι χρόνια θα μέναμε μαζί ούτε πενήντα χρόνια μετά θα ήμασταν αγαπημένοι και φίλοι».

Advertisements

 

«Με έχουν κυνηγήσει κορίτσια, κούναγαν το πούλμαν σε συναυλία. Έχω ενδώσει στο φλερτ θαυμάστριας», παραδέχτηκε ο Θάνος Καλλίρης, ενώ σχετικά με ευτράπελα που μπορεί να του έχουν συμβεί με θαυμάστριές του, αποκάλυψε ότι «Μια με ενοχλούσε και πήρα πίσω στο τηλέφωνο σαν υπαστυνόμος και δεν ενόχλησε ξανά ποτέ» ανέφερε επίσης ο Θάνος Καλλίρης.

 

tlife.gr

 

Advertisements
Advertisements