Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» στους συνεργάτες της εκπομπής «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, πως σταματά τις εγγραφές της, άρα και την μετάδοσή της. Μόλις την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα της εκπομπής ενημερώθηκε, πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος της, χωρίς να έχουν υπάρξει νωρίτερα, αυτό που λέμε «καμπανάκια κινδύνου».

Advertisements

Όλα έγιναν, όπως αναφέρει το mediafree με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς εντάσεις και σε κλίμα… φιλικό. Ωστόσο, στον Alpha, δεν… «κόβουν» μόνο εκπομπές, αλλά δημιουργούν και νέες!

Πολύ πολύ σύντομα, αμέσως μετά τις γιορτές, η Ελένη Τσολάκη, γίνεται βραδινός τύπος, αφού αναλαμβάνει την παρουσίαση εβδομαδιαίας βραδινής εκπομπής. Η παρουσιάστρια την οποία όπως φάνηκε, το κανάλι πιστεύει ιδιαίτερα, θα παρουσιάζει κάθε Σάββατο στις 20:00, μαγκαζίνο τύπου «Τζένη Τζένη» για όσους θυμούνται, με ανάλαφρη θεματολογία και καλεσμένους.

ts-3-1024x683

Είναι η πρώτη φορά που το κανάλι δοκιμάζει κάτι τέτοιο σε αυτήν τη ζώνη και μένει να δούμε, αν θα ανταποκριθεί το βραδινό τηλεοπτικό κοινό στο εγχείρημα αυτό.

  Mega - Γιώργος Αλκαίος: «Για όσους δεν με ξέρετε, είμαι ο Γιώργος Αλκαίος. Για όσους με ξέρετε, γεια σας!»
Advertisements

youweekly.gr