Βραζιλιάνικοι γλουτοί, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας! Αυτό είναι το ζητούμενο για την κάθε γυναίκα που θέλει να περπατάει πάνω στην άμμο και να μαγνητίζει τα βλέμματα πάνω της.

Πως θα γίνετε αντικείμενο θαυμασμού στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις με μαγιό;

To ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure, σας δείχνει τον δρόμο με το νούμερο ένα προϊόν που εξαλείφει την κυτταρίτιδα, σε συνδυασμό με μοναδικά tips που μπορούν να φέρουν τα αποτελέσματα πιο γρήγορα απ΄ όσο περιμένατε!

Step 1

d018d1f90d3de40a2054ef89fcca52c2

Αγοράστε online το Elancyl Cellu Slim Κρέμα για Αδυνάτισμα-Κυτταρίτιδα-Σύσφιξη Promo 200ml. Ο επαναστατικός συνδυασμός κεκρόπιας και καφεΐνης, βελτιώνει την στοιβάδα της επιδερμίδας στα σημεία που πάσχουν, διασπώντας τα όλων των ειδών τα λίπη. Η όψη φλοιού πορτοκαλιού δεν είναι πλέον ορατή και το δέρμα αποκτάει ανάγλυφη υφή.

  • Μία εφαρμογή διαρκεί για ένα 24ωρο
  • Αποδεδειγμένο αδυνάτισμα και σύσφιξη ήδη από την 7η μέρα

Και η τιμή icure; Με 55% έκπτωση!

Step 2

Και τώρα περνάμε στα πιο δύσκολα…αλλά δραστικά!

podia590_b

Δεν φτάνει μόνο η ιδανική φόρμουλα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας! Ο λιπώδης ιστός για να εξαφανιστεί απαιτεί και την ιδανική άσκηση. Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κλέψετε μισή ώρα, ακολουθήστε τις εξής ασκήσεις με 1-2 επαναλήψεις σε σετ ανάλογα με τις αντοχές σας.

  1. Γυρίζουμε στα παλιά, κάνοντας σχοινάκι! Διαχρονική τεχνική που καίει λίπος από την κορφή ως τα νύχια και διευκολύνει την ροή του αίματος στις πάσχουσες περιοχές για την εφαρμογή της κρέμας
  2. Λακτίσματα από την θέση της γάτας με αγκώνες ακουμπισμένους στο πάτωμα και το πόδι σε ορθή γωνία, φλεξ προς το ταβάνι. Όσες επαναλήψεις αντέχετε, τόσο το καλύτερο! Η άσκηση αυτή βοηθάει όχι μόνο στην κυτταρίτιδα αλλά και στην σύσφιξη των γλουτών σας

froutosalates2012-600_208794_053024

Step 3

Ποιο το ιδανικό σνακ-mini γεύμα μετά την γυμναστική;

Φρούτα εποχής, κομμένα σε μπουκιές με μία κουταλιά του γλυκού μέλι και… ο μεταβολισμός σας παίρνει φωτιά!

Το online φαρμακείο icure σας παρουσιάζει όλα τα αδυνατιστικά προϊόντα, εδώ!