Η Taylor Swift και ο γνωστός ηθοποιός έγιναν ζευγάρι στις αρχές του καλοκαιριού, και η σχέση τους έδειχνε να είναι θυελλώδης.

Advertisements

Μόνο τρεις μήνες κράτησε το ειδύλλιο της τραγουδίστριας και του Tom Hiddleston. Η Taylor Swift και ο ο γνωστός ηθοποιός έγιναν ζευγάρι στις αρχές του καλοκαιριού, και η σχέση τους έδειχνε να είναι θυελλώδης, με τη νεαρή τραγουδίστρια να έχει μόλις χωρίσει πριν από δυο εβδομάδες με τον συνάδελφό της Calvin Harris.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η Dailymail, η τραγουδίστρια έδωσε τέλος στη σχέση αυτή γιατί δεν ένιωθε άνετα με το γεγονός ότι ο Tom Hiddleston ήθελε να δημοσιοποιεί τα πάντα για τη σχέση τους. Πιο συγκεκριμένα, η ξανθιά τραγουδίστρια κατάλαβε ότι όλη αυτή η δημοσιότητα δε μπορεί παρά να φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Ο Τom από τη μεριά του ήθελε να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα στην ευτυχία τους, γεγονός με το οποίο δεν ένιωθε πολύ άνετα η Taylor και αποφάσισε ότι πρέπει να πάψουν να είναι μαζί.

Οι κακές οι γλώσσες κάνουν λόγο για σκηνοθετημένο έρωτα καθώς οι φωτογραφίες του ζευγαριού έμοιαζαν πολύ καλές για να είναι αληθινές και δεν έπεισαν. Σε κάθε περίπτωση, αυτή την ώρα, τα ξένα media ψάχνουν τους λόγους και το παρασκήνιο πίσω από τον χωρισμό.

toratora.gr

Advertisements
Advertisements