Η Natalie Portman είναι από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood. Αυτό που μας κάνει εντύπωση στη Natalie είναι πως ακόμη και σε εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί προτιμά το πολύ ελαφρύ μακιγιάζ… και ειδικά την ελαφριά βάση. Δες ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Natalie και μάθε γιατί έχει τόσο λαμπερή και λεία επιδερμίδα.

1. Χρησιμοποιεί πάντα ενυδατική κρέμα. Δεν παραφορτώνει με τίποτα την επιδερμίδα της, αλλά αν φορέσει κάτι, τότε αυτό θα είναι η ενυδατική της κρέμα.

2. Προσπαθεί να μην παραφορτώνει την επιδερμίδα της. Όταν έχει κάποια επίσημη εκδήλωση δεν βάζει δέκα τόνους foundation, ενώ αγαπάει το μολύβι ματιών και το lipstick. Αυτό για το οποίο δεν τρελαίνεται είναι το κόκκινο κραγιόν, το οποίο θεωρεί πως δεν ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της (δηλαδή με τα μικρά χείλη της).

3. Δεν έχει χρόνο για να κάνει μόνη της σπιτικές μάσκες. Αν θέλει να κάνει βαθύ καθαρισμό, τότε η Natalie Portman επισκέπτεται τον δερματολόγο της. Αυτό που δεν ξεχνάει είναι να κάνει μία ελαφριά απολέπιση με scrub μία φορά στις δύο εβδομάδες.

  Το κατάλληλο μακιγιάζ για να κάνουμε την μύτη μας να φαίνεται μικρότερη

4. Το πιο σημαντικό μυστικό της είναι ο τρόπος ζωής της. Η ίδια κάνει jogging κάθε πρωί και τρέφεται υγιεινά με αποτέλεσμα να μην έχει ούτε σημάδια, ούτε μικρά σπυράκια. Η ίδια έχει δηλώσει πως λαμπερή επιδερμίδα και υγιεινός τρόπος ζωής πάνε μαζί!

 joytv.gr