Η εποχή του Χειμώνα που ξεκινάει δεν φέρνει μόνο τις νέες τάσεις στην μόδα, αλλά και τα νέα κορυφαία χρώματα στα νύχια. Ποια είναι όμως αυτά; Και πως μπορούν να φορεθούν;

Από το σκούρο κόκκινο του burgundy και τις αποχρώσεις του κόκκινου του αίματος, μέχρι τα nude και παλ βερνίκια, τα χρώματα στα νύχια για το Χείμωνα 2016 / 2017 θα σας ξετρελάνουν.

Επιλέξτε να δημιουργήσετε υπέροχα νύχια με glitter. Όπως επίσης να δοκιμάσετε τις πιο σκούρες των σκούρων βερνικιών αποχρώσεις, που κυμαίνονται από το black carbon, μέχρι το σκούρο μωβ και πράσινο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα φορεθούν και οι γκρι αποχρώσεις, το midnight blue και τα μεταλλικά χρώματα στα νύχια.

Burgundy / Oxblood:

koryfaia-xrwmata-sta-nyxia-gia-xeimwna-2016-2017-01

 

Ένα από το πιο hot χρώματα νυχιών της εποχής. Τα κόκκινα βελούδινα και στις αποχρώσεις του αίματος χρώματα θα είναι φέτος το Χειμώνα μια από τις κορυφαίες επιλογές στο μανικιούρ. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό αν συνδυαστούν με μάλλινα ρούχα. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές κόκκινες αποχρώσεις για τα νύχια σας. Μερικές πολύ καλές επιλογές είναι τα Le Vernis 475 DRAGON Chanel και οι αποχρώσεις του κόκκινου από την Loreal.

Βερνίκια με glitter:

koryfaia-xrwmata-sta-nyxia-gia-xeimwna-2016-2017-02

 

Μια ακόμη κορυφαία επιλογή βερνικιού για τα νύχια σας είναι τα μανό με glitter. Ειδικά όταν πρόκειται για γάμους, ραντεβού και πάρτι. Απλά εφαρμόστε ένα βερνίκι με glitter πάνω από το χρώμα που έχετε επιλέξει να βάψετε τα νύχια σας. Μερικές πολύ καλές επιλογές είναι τα βερνίκια με glitter από την Essie.