Μην χασετε

Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου για τη μάχη με τη λευχαιμία: «Ένας χρόνος που Ζω χάρη σε έναν άγνωστο άνθρωπο. Σε ευχαριστώ»

Advertisements

Ένα χρόνο μετά η Ρεγγίνα Μακέδου στέλνει το δικό της μήνυμα με ένα βίντεο από τις πιο δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της μάχης της με τη λευχαιμία.

Με ένα βίντεο από τις πιο έντονες στιγμές της κατά τη διάρκεια της μάχης της με τη λευχαιμία, η  στέλνει το δικό της δυνατό μήνυμα,   ένα χρόνο μετά από την έντονη περιπέτεια με την υγεία της.

 

Όπως τονίζει στην ανάρτησή της, η ζωή της συνεχίζεται με τη βοήθεια του γιατρού της αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρέθηκε στο πλευρό της.

3/6 !!!! Ένας χρόνος ακριβώς σωστή παράνοια… Ένας χρόνος δύσκολος. Ένας χρόνος αβέβαιος. Ένας χρόνος που με δοκίμασε σωματικά, ψυχικά και πνευματικά. Ένας χρόνος που φοβήθηκα όσο ποτέ. Ένας χρόνος με απώλειες φίλων και αγαπημένων προσώπων. Ένας χρόνος που βίωσα όσα δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Ένας χρόνος που συναγωνιστές έγιναν η δύναμη μου. Ένας χρόνος ΥΠΕΡΟΧΟΣ γεμάτος μαθήματα.

Advertisements

 

Ένας χρόνος που το χαμόγελο είχε νόημα. Ένας χρόνος που Ζω χάρη σε έναν άγνωστο άνθρωπο , χάρη στους γιατρούς μου και το νοσηλευτικό προσωπικό. Εύχομαι και προσεύχομαι για πολλά ακόμα χρόνια!!! Σε ευχαριστώ. Το βίντεο ξεκινάει και τελειώνει με μια φωτό σε ένα κρεβάτι… του νοσοκομείου και το δικό μου τι ευλογία», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα