Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή “Πανόραμα” και αρχικά μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο Survivor.

«Το θέμα του φαγητού με απασχολούσε και ήταν αυτό που με δυσκόλεψε. Η εικόνα μου ήταν τρομακτική. Νομίζω ότι αν είχα καθρέφτη μπροστά μου ή άμα έβλεπα τα πλάνα, μπορεί να είχα αποχωρήσει οικειοθελώς. Το καταλάβαινα ότι είχα αδυνατίσει πολύ και μου το λέγανε και οι συμπαίκτες μου. Στο πάρτι της ένωσης που μας έδωσαν ρούχα μετά από τρεις μήνες, μου έφεραν ένα παντελόνι, το οποίο μόλις το είδα είπα “που θα μπω εγώ εδώ μέσα;”.

Αυτά είναι τα συνολικά κέρδη του ΣΚΑΙ από το Survivor!

Μου φάνηκε ότι δεν χωράει ούτε το ένα μου πόδι και όταν το έβαλα μου ήταν μεγάλο. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Απέφυγα να ανέβω σε ζυγαριά, αλλά υπολογίζω ότι έχασα περίπου 20 κιλά. Εγώ και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήμασταν στεγνοί, δεν είχαμε λίπος να κάψουμε, με αποτέλεσμα από την πρώτη μέρα να καίμε μυϊκό ιστό. Υπήρχαν στιγμές που δεν έβλεπα καλά, τα μάτια μου θόλωναν.

Ειδικά στο συμβούλιο κοίταγα τον Σάκη και δεν τον έβλεπα καλά. Υπήρχαν στιγμές που δεν άκουγα καλά. Θυμάμαι ότι και ο Ντάνος πολλές φορές του μιλούσα, όταν πεινάγαμε και δεν με άκουγε. Σαν γέροι ήμασταν. Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τους πόνους που είχα στην κοιλιά από την πείνα. Πεινούσα τόσο πολύ που πόναγα. Αν ήξερα ότι ήταν έτσι, μάλλον δεν θα πήγαινα.

Εγώ έλεγα ότι “εντάξει, celebrities είμαστε, επώνυμοι είμαστε, κάτι θα μας δίνουν στα κρυφά για να κρατιόμαστε”. Αυτό το κάτι στα κρυφά δεν υπήρχε. Μαχητές και Διάσημοι τρώγαμε τα ίδια και το φαγητό ήταν ελάχιστο. Υπήρχα στιγμές που ήθελα να σηκωθώ και να περπατήσω πέντε μέτρα και το σκεφτόμουν αν θα τα καταφέρω από τη ζάλη, αν θα φτάσω ή αν θα πέσω κάτω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας…

viralman.gr