Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει αλήθειες και ψέματα για το Survivor.

Advertisements

-Πριν φύγεις μίλησες για ψέμα και αδικία. Ποιους εννοούσες; Τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

«Δεν εννοούσα κανέναν απολύτως! Δεν «φωτογράφισα» κάποιο πρόσωπο. Αυτό που εννοούσα ήταν ότι, επειδή δεν ήμασταν πια ειλικρινείς και υπερίσχυε το ψέμα, αυτό κέρδιζε. Δεν περνούσαμε καλά στην παραλία κι έτσι χάναμε τα αγωνίσματα. Αναφέρθηκα, λοιπόν, στην κατάσταση της ομάδας. Ουσιαστικά, γίναμε όλοι ψεύτες μεταξύ μας και είπα ότι αυτό που κερδίζει είναι η ψευτιά. Στην αρχή βλέπαμε τον καθένα απέναντί μας με καθαρό πρόσωπο. Φτάσαμε, όμως, στο σημείο να είμαστε χάλια κι αυτό μας επιβάρυνε την ατμόσφαιρα στο νησί με αποτέλεσμα να χάνουμε. Μιλάγαμε μεταξύ μας – και ένας ένας, αλλά και ομαδικά. Απλά οι κάμερες δεν το έδειξαν αυτό. Θέλαμε να τα βρούμε, αλλά δεν είχαμε βρει τον τρόπο» τόνισε στο Down Town Κύπρου.

-Γιατί επέλεξες να αποχαιρετήσεις τον Γιώργο Αγγελόπουλο με μια τυπική χειραψία;

«Αυτό μου βγήκε εκείνη τη στιγμή, αυτό έκανα.»

Advertisements

-Τελικά, έγινε κάτι με τον Ντάνο που εμείς δεν είδαμε;

«Πρέπει να καταλάβουν κάτι οι τηλεθεατές. Εσείς βλέπετε δυόμιση ώρες πρόγραμμα, εκ των οποίων η μία ώρα είναι το άθλημα. Εμείς, όμως, ζούμε μαζί 24 ώρες το 24ωρο. Δεν τα βλέπετε όλα και δεν ξέρετε πολλά! Επίσης, πολλοί παίκτες, όταν έρχεται η κάμερα αποφεύγουν να μιλήσουν. Κι όταν φεύγει μιλάνε κανονικά. Αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Όταν η κάμερα βλέπει κάποιον που δεν μιλάει φεύγει, τι να κάνει; Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο και το όποιο περιστατικό μου λες, δεν θα μιλήσω με λόγια. Ξέρω ότι ενοχλεί κάποιους η αλήθεια. Θα σου μεταφέρω, όμως, εικόνες. Έχετε την εικόνα ότι τσακώθηκε ο Χανταμπάκης με τον Αγγελόπουλο. Εσείς είδατε στο επεισόδιο ότι τσακώθηκαν για μία συγκεκριμένη αφορμή. Δεν είδατε, όμως, την αιτία.»

-Η οποία ήταν το ψάρι που δεν μοιράστηκε σε όλους;

«Δεν θέλω να πω και να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Για να το κλείσουμε, όμως, οι τσακωμοί αυτοί συνεχιζόντουσαν και πίσω από τις κάμερες. Υπήρχαν πολλές εντάσεις – μεταξύ ανδρών μόνο. Υπήρχε φαγωμάρα. Δεν έχετε πλήρη εικόνα. Αποφασίσαμε από κοινού, όλη η ομάδα, να μην εκτεθεί κανένας και να τα λύσουμε μόνοι μας μακριά από τις κάμερες. Όταν είδαμε ότι αυτό δεν λειτουργούσε και δεν λυνόταν τίποτα, αγανακτήσαμε εμείς οι γυναίκες και βγάλαμε φωνή, χωρίς όμως να μπούμε στην ουσία και λέγαμε μισόλογα. Εκεί την πατήσαμε οι γυναίκες. Θέλαμε να πούμε κάτι μπας και μιλήσουν κι οι άντρες και λυθεί το θέμα, αλλά τίποτα. Με αποτέλεσμα να μη μάθει ποτέ ο κόσμος για ποιο πράγμα μιλάμε. Κι έτσι κατηγορηθήκαμε οι γυναίκες για «επίθεση στον Αγγελόπουλο».

-Αιφνιδιάστηκες όταν γύρισες στην Ελλάδα και είδες την απήχηση που έχει ο Αγγελόπουλος;

Advertisements

«Αιφνιδιάστηκα πολύ όταν είδα την απήχηση που είχε το παιχνίδι. Το μέγεθος δεν το περίμενα, εξεπλάγην. Χάρηκα για τα λόγια της ομάδας μου για μένα, αλλά ακόμα περισσότερο που οι «Μαχητές» με υποστήριξαν τόσο πολύ. Λυπήθηκα για τη στεναχώρια της Λάουρας και της Ευρυδίκης επειδή έφυγα – αν και τους το είχα πει, το είχα διαισθανθεί… Μην ξεχνάς ότι τα τηλεοπτικά προγράμματα «πουλάνε» αυτό που θέλουν να «πουλήσουν». Αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχε τόσος μεγάλος φανατισμός.»

-Αν το γνώριζες εξ αρχής τι θα γινόταν, θα εναντιωνόσουν στον Γιώργο;

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, η άποψή μου είναι ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει. Η αγάπη μου για την ειλικρίνεια δεν θα με εγκαταλείψει ποτέ. Επειδή είναι τηλεοπτικό προϊόν κι εγώ δεν το αντιμετώπισα έτσι αλλά το είδα σαν μια κανονική ζωή, θα ήμουν περισσότερο αμέτοχη και πιο σιωπηλή. Δεν θα επηρεαζόμουν τόσο πολύ. Άσε που μπορεί να επηρεάστηκα και λάθος. Δεν θα έπαιρνα θέση. Βγαίνοντας έξω διαπιστώνω ότι η πλευρά που υποστήριζα μπορεί να μην είχε και τόσο δίκιο τελικά και η αλήθεια να είναι κάπου στην μέση. Θα δω τα επεισόδια για να δω τι έχετε δει εσείς.»

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/478998/survivor-sofi-pasxali-oi-tsakomoi-piso-apo-tis-kameres-kai-ola-osa-den-eidame#ixzz4dEWBgi2S

Advertisements