Το «Survivor» έρχεται μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, για να κατακτήσει το ελληνικό κοινό τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ. Στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο έχουν φτάσει οι 24 παίκτες οι οποίοι θα παραμείνουν εκεί για εβδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους, τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Advertisements

Ο ενθουσιασμός των παικτών ήταν μεγάλος από την πρώτη στιγμή! Παρόλο που γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι δοκιμασίες που θα περάσουν δεν είναι απλές και πως τα εμπόδια με τα οποία θα έρθουν αντιμέτωποι θα δυσχεραίνουν την παραμονή τους στο νησί, όλοι τους είναι έτοιμοι να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν έπαθλα για την καλύτερη διαβίωση τους αλλά και για την ασυλία. 

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους 24 παίκτες, που πήραν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές το εισιτήριο για να μπουν στο παιχνίδι, μέσα από την εκπομπή «Survivor: οι πρωταγωνιστές».

  Ελένη Φιλίνη: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με χιούμορ. Αλλιώς ξέρω κάποια γεγονότα εγώ»

Ο παρουσιαστής του “Survivor” ο πολυταξιδεμένος Σάκης Τανιμανίδης παίρνει τη θέση του. Υποδέχεται τους 24 συμπαίκτες σε μια παραλία στον Άγιο Δομίνικο, και το ταξίδι της περιπέτειας ξεκινά.

Οι δύο ομάδες μας συστήνονται και η μάχη της επιβίωσης ξεκινά.

Οι 11  «επώνυμοι» στην μία ομάδα: Ευριδίκη Βαλαβάνη, Bo, Μαριάννα Καλέργη, Κώστας Κοκκινάκης, Λάουρα Νάργες, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Λάμπρος Χούτος, Γιώργος Χρανιώτης, έχουν να αντιμετωπίσουν 13 …κοινούς θνητούς:

Advertisements

Γιώργος  Αγγελόπουλος, Ειρήνη Αϊνατσιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ελένη Δάρρα, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Πάσχουλας, Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ.

Όλοι  δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγουν νικητές. Στο τέλος όμως, ένας  θα λάβει το μεγάλο έπαθλο  των 100.000 ευρώ.

Το παιχνίδι της επιβίωσης ξεκινά και το «Survivor» δίνει ραντεβού στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, γι΄αυτήν την εβδομάδα τη Δευτέρα-Τρίτη Τετάρτη και Παρασκευή στις 21.00.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω…

Advertisements