Η Έλενα Μαριποζα Κρεμλίδου, κατά την είσοδό της στο “Survivor 4” δήλωσε πως είναι Instagrammer και πως ασχολείται με το τσιρλίντινγκ, όμως οι προπονήτριες του “Volcanoz Cheerleader”, μιλώντας στο “Πρωινό”, δίνουν μια διαφορετική εκδοχή.

Advertisements

 

“Η πρώην cheerleader του ΠΑΟΚ” ανέφερε ο Γιώργος Λιανός για την παίκτρια κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, κάτι που αναστάτωσε τις μαζορέτες της ομάδας σχετικά με το αν η Έλενα έχει βρεθεί τελικά στο παρκέ του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Οι προπονήτριες του Volcanoz Cheerleader υποστηρίζουν ότι η Έλενα Κρεμλίδου ουδέποτε ανήκε στην ομάδα και πως ουσιαστικά είχε μια συμμετοχή μόλις 20 δευτερολέπτων.

“Η Έλενα ήταν στην ομάδα το 2013, όταν ήταν 16 χρονών, αλλά δεν ήταν στον ΠΑΟΚ. Θα ήταν άδικο για τα κορίτσια να λένε κοπέλες ότι ήταν στην ομάδα έτσι. Είχε χορέψει σε έναν αγώνα για 20 δευτερόλεπτα δοκιμαστικά. Δεν τσαντιστήκαμε εμείς, τσαντίστηκαν τα κορίτσια που είναι στην ομάδα. Αυτό που δεν μας έκανε στη Μαριπόζα για να συνεχίσει είναι η ηλικία της και ήταν ανώριμη σαν χορεύτρια. Μεγαλώνοντας ίσως και να μπορούσε. Είναι της μόδας να δηλώνουν όλες μαζορέτες, απλά όταν δηλώνεις και κάτι πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις”, είπαν χαρακτηριστικά.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements