Μία ημέρα μετά τους διάσημους απογειώθηκαν με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο οι Μαχητές του φετινού Survivor, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής ΕΔΩ για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο, οι «κοινοί θνητοί» του ριάλιτι επιβίωσης ρωτήθηκαν για τον λόγο που δήλωσαν συμμετοχή, τα συναισθήματά τους, αλλά και όσα θα τους λείψουν.

«Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη, αλλά έχω και πολύ άγχος», παραδέχθηκε το μοντέλο Ντάρια Τούροβκινκαι εξομολογήθηκε πως μπήκε στο Survivor για να δοκιμάσει τα όριά της και ότι θα της λείψουν τα… σουβλάκια.

Το ότι έχει στόχο τον τελικό επεσήμανε η Μελίνα Μεταξά, η Κύπρια χορεύτρια, personal trainer και MMA fighter, συμπληρώνοντας πως θα της λείψουν τα γλυκά και αυτό θα της δημιουργήσει πρόβλημα.

«Ήταν το όνειρο μου να βρεθώ στον Άγιο Δομίνικο. Έχω μεγαλώσει με οικογένεια από εκεί», είπε ο υδραυλικός και αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης Κωνσταντίνος Τσεπάνης και… προειδοποίησε τον κόσμο ότι έχει δίδυμο αδερφό, οπότε να μην μπερδευτούν να τον δουν κάπου έξω!

  Σοφία Καρβέλα για covid19: «Ήταν απαίσιο, επώδυνο και τρομακτικό»

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Πηγή