«Το Survivor με έκανε να σκεφτώ τις σχέσεις μας πολύ καλύτερα. Και κάθε λεπτό, κάθε στιγμή να την υπολογίζω και να μην αφήνω βλακείες να μας χωρίζουν».

Advertisements

Οι Διάσημοι του Survivor κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να δουν μηνύματα και φωτογραφίες από την οικογένειά τους. Όταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είδε τη φωτογραφία του πατέρα του, δεν άντεξε και προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση.

«Θέλω να σου πω πατέρα ότι έχουμε έρθει πολλές φορές σε ρήξη. Και κάποιες φορές δεν μιλούσαμε για πολύ καιρό. Δεν μιλούσαμε για δύο χρόνια, επειδή είχαμε έρθει σε προσωπική και σε επαγγελματική ρήξη. Το σκέφτηκα, είδα τα λάθη μου. Δεν φταις εσύ, φταίω εγώ. Θα με συγχωρέσεις, το ξέρω.

Το Survivor με έκανε να σκεφτώ τις σχέσεις μας πολύ καλύτερα. Και κάθε λεπτό, κάθε στιγμή να την υπολογίζω και να μην αφήνω βλακείες να μας χωρίζουν. Γιατί ανοησίες ήταν. Θα σου κάνω μια εξομολόγηση γιατί δεν στα έχω πει ποτέ από κοντά.

Επειδή πάντα μιλάγαμε σαν άντρες και φοβόμασταν να τα πούμε. Θέλω να σου πω ότι σε αγαπάω, ενώπιον όλου του κόσμου που μας βλέπει. Γιατί δεν στο έχω πει. Θέλει θάρρος και τόλμη να το πεις. Δεν θα πω πολλά γιατί δεν θέλω να κλάψω. Είπα ότι δεν θα κλάψω σε αυτό το παιχνίδι. Σε αγαπώ, θα τα πούμε από κοντά», είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Δείτε όσα είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος…

Πηγή

Advertisements
Advertisements