Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά είναι κάτι το οποίο δεν περίμενε ποτέ, αφού πίστευε πως πρώτα θα αποχωρήσει ο ίδιος και στην συνέχεια ο καλός του φίλος!

 

Η αποχώρηση του Αλέξη τον έχει επηρεάσει αρκετά ψυχολογικά ενώ οι πρώτες μέρες χωρίς εκείνον στην παραλία είναι δυσκολίες αφού πάλι οι περισσότεροι τον κάνουν στην άκρη! Ο Ντάφυ βρίσκεται στην φάση του να διαχειριστεί ξανά μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο χωρίς να αναγκαστεί να αποχωρήσει οικειοθελώς, αν και δεν αποκλείεται το σενάριο να φύγει από το παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα.

 

Οι πρώτες μέρες στην παραλία, όπως θα δούμε και στο σημερινό (25/04) επεισόδιο του Survivor 4, ήταν πανηγυρικές για τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι κάτι που έφερε τον τραγουδιστή σε πολύ δύσκολη θέση, με τον ίδιο να τσακώνεται με αρκετούς, όπως θα σας παρουσιάσουμε και σε άλλα spoilers εντός της ημέρας.

Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα ζήτησε την βοήθεια του ψυχολόγου της παραγωγής ώστε να μην καταρρεύσει και αναγκαστεί να αποχωρήσει, διότι βρίσκεται ξανά στο… μηδέν, όντας μόνος του στην παραλία. Μάλιστα σενάρια θέλουν και τον Σάκη με την Μαριαλένα να κάνουν ένα βήμα πιο… μακριά του…

  Βάσια Τριφύλλη: «Μη τον μελετάς τον μαλ@κ@, άστον να πάει στο διάoλo. Έλα σε παρακαλώ»

 

Πηγή: youweekly.gr