Τρομερές εντάσεις παρακολουθήσουμε στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor με αφορμή τις λιγότερες προμήθειες που επιστράφηκαν από τους μπλε στους κόκκινους.

 

Και φαίνεται πως θα συνεχιστούν και στο αποψινό αν κρίνουμε τη διάχυτη μουρμούρα που επικρατεί στις δύο ομάδες.

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην ομάδα του τα έβαλε με τη Μαριπόζα και την ειρωνική της στάση, όταν συγκινήθηκε η Ασημίνα στο συμβούλιο του νησιού. Την ίδια στιγμή που εκείνη σχολίαζε με τους δικούς της την επίπληξη που της έκανε αλλά και τη διπρόσωπη στάση της πρώην συμπαίκτριάς της.

 

Επόμενο μέτωπο αυτό του Περικλή με τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο. Τέτοια η αντιπάθειά του, τέτοιοι και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε «θάβοντάς» τους στην Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία είναι και συνυποψήφιος προς αποχώρηση. «Ο Τριαντάφυλλος είναι ανθρωποειδές. Είναι ο ιπποκόμος του Κοψιδά, σαν να λέμε ο υπηρέτης του», είπε φουρκισμένος.

 

Στην κάμερα δε αργότερα συνέχισε να «πλέκει το εγκώμιο» του τραγουδιστή: «Τους έχουν βαφτίσει ήρωες. Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ένας διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος είναι ένας σαλτιμπάγκος και τον βλέπουν σαν ένα από τα καλύτερα άτομα που έχουν γνωρίσει».

  Survivor - Ανθή Σαλαγκούδη: «Αν δεν έφευγα από την ψηφοφορία, θα έφευγα από μόνη μου»

πηγη