Οι συμμετέχοντες στο Survivor ‘εκφράζονται” για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Την πιο συγκινητική αναμέτρηση αναμένεται να έχουν Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο. Αυτό δεν θα είναι άλλο από το έπαθλο της επικοινωνίας, με τους συμμετέχοντες να ονειρεύονται να δούνε αγαπημένα τους πρόσωπα που τους έχουν λείψει τόσο πολύ.

Κάποιοι ξετρελάθηκαν με την ιδέα κι ήταν έτοιμοι να παλέψουν με ζήλο για την διεκδίκηση του συγκεκριμένου επάθλου ενώ άλλοι ανέφεραν ότι θα προτιμούσαν το φαγητό γιατί έρχονται δύσκολες ημέρες. Φυσικά αυτό αποτέλεσε το βασικό θέμα συζήτησης στους παίκτες του ριάλιτι με αρκετούς να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους καθώς φαντάζονται ότι το έπαθλο θα τους δώσει μία ανάσα για να συνεχίσουν στις αντίξοες συνθήκες.

 

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας για τους δικούς του ανθρώπους, δεν άντεξε και λύγισε: «Άμα δω την γυναίκα και το παιδί μου στην κάμερα θα μπω μέσα να τους πιάσω. Σήμερα έχουμε αγώνισμα επικοινωνίας και το περίμενα πάρα πολύ. Θέλω να πάω με χαλαρή σκέψη στον αγώνα και να μην αγχωθώ γιατί θέλω να κερδίσω. Πραγματικά ας μην φάω πέντε ημέρες και να δω τον Νικόλα και την γυναίκα μου… Έστω για ένα λεπτό και για εμένα θα είναι ότι καλύτερο μου συνέβη αυτό τον καιρό εδώ στο Survivor.»

  Καίτη Γαρμπή για την επίθεση νεαρών στον σταθμάρχη: «Το παιδί μας πάντως πήρε Proficiency από τη ζωή»

Η πείνα κι η ανάγκη να δούνε τους οικείους τους έχει αλλάξει την διάθεση των παικτών του Survivor αλλά το έπαθλο δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν.

 

 

Πηγή