Τις επιθέσεις που έχει δεχθεί ο Τριαντάφυλλος στο Survivor από συμπαίκτες που και συγκεκριμένα την Καρολίνα σχολίασε ο γαμπρός του και πρόεδρος της κοινότητας Απολλώνων Ρόδου, Μάκης Λαγογιάννης.

Ο κ. Λακογιάννης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα λόγια του στη συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» και μίλησε με βαριά λόγια για την Καρολίνα και τον Ηλία Μπόγδανο.

«Φώναζε η Καρολίνα να φύγει ο Τριαντάφυλλος με αξιοπρέπεια. Δεν μπορείς να μιλάς εσύ Καρολίνα για αξιοπρέπεια, ούτε για ήθος, όταν ξεγυμνώνεσαι μπροστά στις κάμερες», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

 

«Είπε ο Ηλίας Μπόγδανος ότι πήγε ταξίδι ο ξεφτίλας. Όχι φίλε μου Ηλία, δεν είναι ξεφτίλας ο Τριαντάφυλλος, δεν έβρισε ποτέ κανέναν, δεν χαρακτήρισε ποτέ κανέναν. Ξεφτίλας μπορεί να είναι ο Ηλίας που κάνει αναπαράσταση εμετού στις κάμερες».

«Υποψιάζομαι ότι η παραγωγή στήνει τις συζητήσεις για την αύξηση της τηλεθέασης», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε ότι ούτε η μητέρα του Ντάφι αλλά ούτε και η αδερφή του περίμεναν ότι θα μείνει τόσο πολύ στο παιχνίδι. «Του έλεγαν να μην πάει γιατί θα μας κάνει ρεζίλι. Χαίρομαι τελικά που πήγε, γιατί έδειξε αξιοπρέπεια και ήθος».

  Κόνι Μεταξά για τον αγαπημένο της: «Όταν τον είδα έτσι ωραίο, είπα "αυτός θα είναι τέρμα χαζός"»

 

 

πηγη