Ο Αλέξης Παππάς στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, αναφέρθηκε στους ηθοποιούς και η Γιουλίκα Σκαφιδά το σχολίασε στο Twitter.

Advertisements

Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά, που φέτος εμφανίζεται στην σειρά του Μega «Έξαψη», έκανε ένα σχόλιο στο Τwitter για τον συνάδελφό της Αλέξη Παππά, ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Το χθεσινό (8/2) επεισόδιο ήταν γεμάτο ένταση καθώς στο αγώνισμα ασυλίας κατάφεραν για άλλη μια φορά να κερδίσουν οι Κόκκινοι.

 

Έτσι, οι Μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν ένα δικό τους παίκτη προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού. Στο συμβούλιο ακούστηκαν βαριά λόγια και οι δύο αντίπαλες ομάδες ήρθαν σε ρήξη.

Advertisements

Ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα και ο Αλέξης Παππάς διαφώνησαν έντονα, με τους δύο Κόκκινους να του λένε πως «δεν είναι όλοι ηθοποιοί όπως εκείνος, με υποτιμητικό ύφος».

Μάλιστα υπήρξαν και κάποιες κομμένες σκηνές από το συμβούλιο που μεταδόθηκαν σήμερα στην εκπομπή “Love it”.

 

 Ο Αλέξης Παππάς έσπευσε να υπερασπιστεί το επάγγελμα, τον κλάδο και τους συναδέλφους του, αναφέροντας πως αυτό που λένε δεν είναι σωστό, γιατί τους παρακολουθούν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα και προσβάλλονται.

 

Advertisements

Τότε η Γιουλίκα Σκαφιδά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας: «Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες».

πηγη

Advertisements