Η Μαριαλένα Ροζάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς» αλλά και στο γεγονός ότι μεγάλωσε το παιδάκι της μόνη της.

Advertisements

 

«Έγινα μανούλα, απέκτησα ένα υπέροχο κοριτσάκι που θα γίνει ενός έτους σε λίγες μέρες. Τους τελευταίους μήνες των γυρισμάτων ήμουν έγκυος», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις ένα παιδί, γιατί είναι σαν να ξεκινάς τη ζωή από την αρχή. Αρχίζει και με λέει μαμά, είναι μαγικό, είναι υπέροχο. Δεν ήταν δική μου απόφαση να το μεγαλώσω μόνη μου το παιδί. Ονειρευόμουν όπως όλοι μας να γίνει μέσα σε μια οικογένεια μαζί με τον σύντροφό μου. Η ζωή πολλές φορές αποφασίζει εκείνη για εμάς, ήρθαν έτσι τα πράγματα. Δεν το επέλεξα.

Advertisements

Δεν έχω πικρία αλλά έχω αγωνία για το παιδί μου. Θα ξέρει από την αρχή την αλήθεια και έχει δικαίωμα να ξέρει πώς έγιναν τα πράγματα. Ο καθένας μας ονειρεύεται να έχει μια συντροφιά στη ζωή αλλά έχει απόλυτη προτεραιότητα το παιδί μου και θα είμαι επιλεκτική. Δεν θα ξεκινήσω μια σχέση έτσι εύκολα» εξομολογήθηκε η Μαριαλένα Ροζάκη.

Advertisements